Caelius Cezalı 80+ Silver Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 2,042 Reaksiyon skoru 813 11 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar günümün cogunlugunde csgo oynuyorum ve yeni bir mouse pad almaya karar verdim hangisini almak daha mantıklı (Large size alicam)
Arkadaşlar günümün cogunlugunde csgo oynuyorum ve yeni bir mouse pad almaya karar verdim hangisini almak daha mantıklı (Large size alicam)
Bery 80+ Silver Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 2,613 Reaksiyon skoru 1,784 11 Mayıs 2021 #2 Hasan Ali Othan yazmış: Arkadaşlar günümün cogunlugunde csgo oynuyorum ve yeni bir mouse pad almaya karar verdim hangisini almak daha mantıklı (Large size alicam) Devamı için tıklayın... Ben ss qck kullanıyorum ama heavy değil large var bende gayet memnunum sürekli fps oynuyorum ama hyperx fury s de güzel bir seçim.
Hasan Ali Othan yazmış: Arkadaşlar günümün cogunlugunde csgo oynuyorum ve yeni bir mouse pad almaya karar verdim hangisini almak daha mantıklı (Large size alicam) Devamı için tıklayın... Ben ss qck kullanıyorum ama heavy değil large var bende gayet memnunum sürekli fps oynuyorum ama hyperx fury s de güzel bir seçim.
Caelius Cezalı 80+ Silver Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 2,042 Reaksiyon skoru 813 11 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Hocam peki fury s , speed mi control mouse padi mi