Neler Yeni

🔥İndirim 🔥HyperX Haste Wireless 1309 TL Nays ile 1112 TL 🔥

121709

80+ Silver
kral senin hic beyaz ekipmanin felan oldumu beyaz hakkinda bence fazla on yargilsin
Oldu tabii, beyaz kulaklık ve beyaz mouse kullandım önceden, rengi hariç çok iyi. Ama rengi onları kullanmamam için bir sebep.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
www.incehesap.com

Glorious Model D Wireless GLRGLO-MS-DW-MB 19000 DPI 6 Tuş RGB Optik Mat Siyah Kablosuz Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com

Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
www.incehesap.com
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BZHM2NHW/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
hangisini tercih etmeliyim
glorius d de bamf sensör olması lazım 3395 e yakın bi sensör ama hiç kullanmadım. 3395 le arasındaki fark hissedilebilir değildir diye düşünüyorum ayrıca tr satışlı olması da bi avantaj. ajazzı denedim ve çok iyiydi ama sırf glorius u kullanmadığım ve tr garantili olduğu için alıp denerdim

ridvan k

80+ Bronze
glorius d de bamf sensör olması lazım 3395 e yakın bi sensör ama hiç kullanmadım. 3395 le arasındaki fark hissedilebilir değildir diye düşünüyorum ayrıca tr satışlı olması da bi avantaj. ajazzı denedim ve çok iyiydi ama sırf glorius u kullanmadığım ve tr garantili olduğu için alıp denerdim
glorıusu ve ajazz her ıkısını de aldım artk birisini iade etcem

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Emre Ayyıldız
Glorious Model D mi? Yapmayın beyler.. Haste güzel mouse fakat hem kablolusunu hem de kablosuzunu kullanan biri olarak şunu söylemeliyim: 1-Wireless modelde sensör sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Ben aldığımda anlamsız bir şekilde mouse imleci ağırlaşıyor sonra düzeliyordu. Eğer yeni batch de bu düzeltilmişse alınabilir. 2-Orta boy bir ele sahipseniz elinize geniş gelebilir. Düşük profil bir mouse olduğunu da hatırlatayım. Vaxee xe ile aynı tasarıma sahip.
Dolar 24'e koşarken fiyat olarak gayet iyi. Ben 7 ay önce aldığımda da neredeyse aynı fiyata almıştım.

ridvan k

80+ Bronze
Glorious Model D mi? Yapmayın beyler.. Haste güzel mouse fakat hem kablolusunu hem de kablosuzunu kullanan biri olarak şunu söylemeliyim: 1-Wireless modelde sensör sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Ben aldığımda anlamsız bir şekilde mouse imleci ağırlaşıyor sonra düzeliyordu. Eğer yeni batch de bu düzeltilmişse alınabilir. 2-Orta boy bir ele sahipseniz elinize geniş gelebilir. Düşük profil bir mouse olduğunu da hatırlatayım. Vaxee xe ile aynı tasarıma sahip.
Dolar 24'e koşarken fiyat olarak gayet iyi. Ben 7 ay önce aldığımda da neredeyse aynı fiyata almıştım.
sonuc olarak hangisi

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
model d nin neyi var? kullanmadım ben bilmediğimden soruyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Emre Ayyıldız
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,878
Üyeler