Oldu tabii, beyaz kulaklık ve beyaz mouse kullandım önceden, rengi hariç çok iyi. Ama rengi onları kullanmamam için bir sebep.kral senin hic beyaz ekipmanin felan oldumu beyaz hakkinda bence fazla on yargilsin
Oldu tabii, beyaz kulaklık ve beyaz mouse kullandım önceden, rengi hariç çok iyi. Ama rengi onları kullanmamam için bir sebep.kral senin hic beyaz ekipmanin felan oldumu beyaz hakkinda bence fazla on yargilsin
glorius d de bamf sensör olması lazım 3395 e yakın bi sensör ama hiç kullanmadım. 3395 le arasındaki fark hissedilebilir değildir diye düşünüyorum ayrıca tr satışlı olması da bi avantaj. ajazzı denedim ve çok iyiydi ama sırf glorius u kullanmadığım ve tr garantili olduğu için alıp denerdim
Glorious Model D Wireless GLRGLO-MS-DW-MB 19000 DPI 6 Tuş RGB Optik Mat Siyah Kablosuz Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BZHM2NHW/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
hangisini tercih etmeliyim
glorıusu ve ajazz her ıkısını de aldım artk birisini iade etcemglorius d de bamf sensör olması lazım 3395 e yakın bi sensör ama hiç kullanmadım. 3395 le arasındaki fark hissedilebilir değildir diye düşünüyorum ayrıca tr satışlı olması da bi avantaj. ajazzı denedim ve çok iyiydi ama sırf glorius u kullanmadığım ve tr garantili olduğu için alıp denerdim
sonuc olarak hangisiGlorious Model D mi? Yapmayın beyler.. Haste güzel mouse fakat hem kablolusunu hem de kablosuzunu kullanan biri olarak şunu söylemeliyim: 1-Wireless modelde sensör sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Ben aldığımda anlamsız bir şekilde mouse imleci ağırlaşıyor sonra düzeliyordu. Eğer yeni batch de bu düzeltilmişse alınabilir. 2-Orta boy bir ele sahipseniz elinize geniş gelebilir. Düşük profil bir mouse olduğunu da hatırlatayım. Vaxee xe ile aynı tasarıma sahip.
Dolar 24'e koşarken fiyat olarak gayet iyi. Ben 7 ay önce aldığımda da neredeyse aynı fiyata almıştım.
model d nin neyi var? kullanmadım ben bilmediğimden soruyorumGlorious Model D mi? Yapmayın beyler.. Haste güzel mouse fakat hem kablolusunu hem de kablosuzunu kullanan biri olarak şunu söylemeliyim: 1-Wireless modelde sensör sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Ben aldığımda anlamsız bir şekilde mouse imleci ağırlaşıyor sonra düzeliyordu. Eğer yeni batch de bu düzeltilmişse alınabilir. 2-Orta boy bir ele sahipseniz elinize geniş gelebilir. Düşük profil bir mouse olduğunu da hatırlatayım. Vaxee xe ile aynı tasarıma sahip.
Dolar 24'e koşarken fiyat olarak gayet iyi. Ben 7 ay önce aldığımda da neredeyse aynı fiyata almıştım.
Eğer model d ile haste arasında isen kesinlikle haste derim.sonuc olarak hangisi
Sol click sorunu, yapı kalitesi sorunu, scroll ile ilgili şikayetler, wobble sorunu, sensör sorunu, bataryanın çok az dayanması vs.model d nin neyi var? kullanmadım ben bilmediğimden soruyorum
ajzz199 peki?Eğer model d ile haste arasında isen kesinlikle haste derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sol click sorunu, yapı kalitesi sorunu, scroll ile ilgili şikayetler, wobble sorunu, sensör sorunu, bataryanın çok az dayanması vs.
Bu mouse ile ilgili bir fikrim yok.ajzz199 peki?