Neler Yeni

🔥İndirim Hyperx Predator 16GB (8gb X2) Ddr4 5333MHZ Ram 9999'TL

Arkadaşlar niye kızdınız ki 11.999 TL den düşmüş
Anlatamazsın hocam herşeye bir kılıf bulup laf atarlar ben takmıyorum şahsen artık önüme gelen her ürünü paylaşmıyorum zaten kayda değer ürün varsa paylaşımını yapıyorum geçiyorum didik didik arıyorum paylaşım yapacağım ürünün daha ucuz olduğu yer varmı diye yoksa paylaşımı yapıyorum bazen gözden kaçan oluyor fakat okadarda olsun degilmi? 🙂

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Yunus Şahin
DDR4'de bu kadar yüksek MHz'li RAM ilk defa görüyorum. Teşekkürler gösterdiğin için. :D

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Anlatamazsın hocam herşeye bir kılıf bulup laf atarlar ben takmıyorum şahsen artık önüme gelen her ürünü paylaşmıyorum zaten kayda değer ürün varsa paylaşımını yapıyorum geçiyorum didik didik arıyorum paylaşım yapacağım ürünün daha ucuz olduğu yer varmı diye yoksa paylaşımı yapıyorum bazen gözden kaçan oluyor fakat okadarda olsun degilmi? 🙂
Bu ürün mü kayda değer. Enayi işi bu bellekler. Kimsenin ihtiyacı yok hatta XMP de muhtemelen çalışmıyodur bile. Ryzen alacak adam ise bunu 3600-3733 ayarlıcak. Ballistix' i olanlar yer bunu veya 3/1 fiyatına B DİE alırsan hem 5000+ hem 3000+ hızlarda yersiniz. DDR5 6000 CL30 ramler 3700 tl olmusken alınmaz

Bu ürün mü kayda değer. Enayi işi bu bellekler. Kimsenin ihtiyacı yok hatta XMP de muhtemelen çalışmıyodur bile. Ryzen alacak adam ise bunu 3600-3733 ayarlıcak. Ballistix' i olanlar yer bunu veya 3/1 fiyatına B DİE alırsan hem 5000+ hem 3000+ hızlarda yersiniz. DDR5 6000 CL30 ramler 3700 TL olmusken alınmaz
Yorumun için teşekkürler fakat kişiye özel paylaşım yapmıyorum maalesef herkesin zevkleri renkleri farklı + indirim olan ürünü paylaşırım geçerim (İndirim) gözden kaçırdıklarım olabilir oda insanlık hali dikkat ediyorum mümkün mertebe ona

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Yorumun için teşekkürler fakat kişiye özel paylaşım yapmıyorum maalesef herkesin zevkleri renkleri farklı + indirim olan ürünü paylaşırım geçerim (İndirim) gözden kaçırdıklarım olabilir oda insanlık hali dikkat ediyorum mümkün mertebe ona
Boş ürün. Konu değeri yok. İbretlik olsun diye berbat falan dememiz lazım

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
Deniz Bey
gereksiz Saçma bunu alacak bir Allah'ın Kulu Yoktur Tabi M** değilse :)

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,021
İsim
Ömer Murat KARACA
Ne diyorsun hocam daha detaylı anlatır mısın? Mesaj niye kasayım?
İndirimle uzaktan yakından alakası olmayan şeyleri indirim diye paylaşıyorsun bundan bahsediyorum.
Paylaştığın ürün sıra dışı, buna lafım yok ancak bu bir indirim değil. Üründe indirim var mı var cümlesinden sonra zaten başka söze gerek yok. Tek baktığın kriter fiyatın üstünü çizip yeni fiyat yazmaksa Allah yardım etsin.

Son düzenleme:

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,927
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler