S saykopat 80+ Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 163 Dahası Reaksiyon skoru 80 İsim Onur Murat KOÇ 8 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar amazon indiriminden aldım fakat Wheel butonu çok sert ve basınca takılmalar oluyor, normal mi kullananlar varsa bilgi verebilir mi?
Arkadaşlar amazon indiriminden aldım fakat Wheel butonu çok sert ve basınca takılmalar oluyor, normal mi kullananlar varsa bilgi verebilir mi?
P Presodi 80+ Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 208 Dahası Reaksiyon skoru 62 İsim Burak Öner 8 Ocak 2023 #2 Hocam bır sıkıntı hissediyorsanız direk geri yollayın yenisini yollasinlar Amazon bu konuda büyük rahatlık
Hocam bır sıkıntı hissediyorsanız direk geri yollayın yenisini yollasinlar Amazon bu konuda büyük rahatlık
S saykopat 80+ Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 163 Dahası Reaksiyon skoru 80 İsim Onur Murat KOÇ 8 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Presodi yazmış: Hocam bır sıkıntı hissediyorsanız direk geri yollayın yenisini yollasinlar Amazon bu konuda büyük rahatlık Devamı için tıklayın... Yenisini yollamıyor iade talebi açıyor sadece.
Presodi yazmış: Hocam bır sıkıntı hissediyorsanız direk geri yollayın yenisini yollasinlar Amazon bu konuda büyük rahatlık Devamı için tıklayın... Yenisini yollamıyor iade talebi açıyor sadece.
Ventusz 80+ Silver Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 2,951 Dahası Reaksiyon skoru 1,327 Konum Gaziantep İsim Gökhan Güçlüoğlu İlgilendiği Kategoriler Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar 8 Ocak 2023 #4 Yenisi yok direk iade edebiliyorsunuz bende satın aldım bana oyuncak gönderdiler şaka gibi geri iadeye yolladım yeni yıl şakası herhalde
Yenisi yok direk iade edebiliyorsunuz bende satın aldım bana oyuncak gönderdiler şaka gibi geri iadeye yolladım yeni yıl şakası herhalde
S saykopat 80+ Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 163 Dahası Reaksiyon skoru 80 İsim Onur Murat KOÇ 8 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 O kadar çok övdüler ki mouse u almak istedim