❌İndirim Bitti! HyperX QuadCast 2 S RGB Oyuncu Mikrofonu 5599TL(masterpass kodu ile 4850TL!)

arayuz bu konuda gercekten yardimci olmuyor. gecen gun yine boyle bir hata yapmistim. iyice bakiyorum hakka girmemek adina ama yine de goremedigim zaman oluyor. siz diyince tekrardan dikkatlice baktim ama yine goremedim :). link atmasaniz inanmazdim vallahi :). saolun uyardiginiz icin.
Sorun değil hocam bence güzel fırsat tazelenmiş oldu 😅

fantezide sinir yok hocam :). param cok diyorsaniz alabilirsiniz ama ben profesyonel kullanim disinda boyle bir urun almanizi tavsiye etmem. ucuz yollu bir yaka mikronu sizin isinizi fazlasi ile gorucektir. assagiya degerlendirebiliceginiz guzel bir urun birakiyorum :)

aga valla quadcasti aldım ya ben yayıncılık falanda hevesim var ilerde belki diye şimdiden hazır dursun hemde dediğim durum için ömürlük olsun :D

aga valla quadcasti aldım ya ben yayıncılık falanda hevesim var ilerde belki diye şimdiden hazır dursun hemde dediğim durum için ömürlük olsun :D
hayirli olsun hocam. urunun fiyati cok uygun zaten. dediginiz gibi ileride boyle bir hevesiniz varsa omurluk urun. dursun elinizin altinda :)

eski modele göre rgb ve normal modelini ucuza satıyorlar tebrik ediyorum.

arkadaslar masterpass kampanyasi bu dakika itibari ile bitti sanirim. bu sebebten indirimi sonlandirdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,493
Üyeler
183,128
Son üye
mehmtcln
Geri