Neler Yeni

🔥İndirim Hyperx Quadcast 2319₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
M. Ali ARSLAN
hocam eskilerden oldugumdan mini usb ucu dedim. dogruymus, cok cok eski bir baglantı kullanıyo
Oyun-mikrofon-HyperX-quadcast-HX-MICQC-BK-profesyonel-USB-kondenser-karaoke-i-in-ak-podcasting-YouTube.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

H27a5e3a6ef21444b8a97e64399a05ee3m.jpg

boyle bir urunun bukadar eski bir baglantı arabirimi kullanması sasırttı, iyiki farkettim, alacaktım yoksa.

tercih meselesi, sadece paylaşmak istedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Burak MERCAN
Anlamıyorum gerçekten şu fuzuli yazışmaları.
Sıcak fırsatlar, indirimin indirimini ve alternatifini paylaşıyoruz, fiyatları bilen birinden bilgi talep ediyoruz, fuzuli yazışmalardan fiyatla ilgili soru da arada kaynıyor.
Güzel konuşuyorsunuz da sanki yeri burası değil.

Amazondan aldım geçtim, kalanlara başarılar.

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Ürünü satın aldıgım tarihe bakın. Güncel olan tarihe bakın. Alınır mı? Almak istiyorsan bence şu an sipariş ver:D

Ekler

• abc.png
    abc.png
    18.9 KB · Hit: 74

Cihangir

80+ Gold
rgb olanı indirimde mi

Gjea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Gökhan Kundakçı
Amazon’dan alınca Nays oluyor mu beyler yine ?

hocam nays kart ön ödemeli karttır. iş bankasından nays hesabınızın iban numarasına para göndermeniz lazım. hesap detayları vs nays uygulamasında para yükle kısmında var.

ödemeden 1 iş günü sonra iade hesaba geliyor.
Hocam Amazon’dan alsam yine iade oluyor mu Nays

Perfectshot06

Moderatör
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,476
İsim
Oğuz Oğuz

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,476
İsim
Oğuz Oğuz

Can...

80+ Platinum
mik alcam ya yanına da logitech momo kurtarır beni :D indirim biter alamam ilerde zam da yer

Valla bende alamıyorum. Arkadaşlarla oyun girerdim ama 1 aydır twitch yayını izleyip hogwarts legacy bitirmeye çalışıyorum. Ona da para verdim diye :D. Eskisi kadar oyunlar sarmıyor artık. G29 aldım turckermp oynarım diye. O da sıkıyor 1 saatten sonra.
aldım geçtim ya direksiyon alsam max 1 ay :D oynayacak elaman yok tek başıma nereye kadar oynayan arkadaşlarda AKŞAM 10 da başlıyor bende o saatte işe gidiyorum :D

Son düzenleme:

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,476
İsim
Oğuz Oğuz
mik alcam ya yanına da logitech momo kurtarır beni :D indirim biter alamam ilerde zam da yer

aldım geçtim ya direksiyon alsam max 1 ay :D oynayacak elaman yok tek başıma nereye kadar oynayan arkadaşlarda AKŞAM 10 da başlıyor bende o saatte işe gidiyorum :D
Evet direksiyon seti için arkadaş lazım. İyi yapmışsın. Türkiye bir şoför kaybetti ama bir yayıncı kazandı diyebiliriz :D.

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Kenan Çelik
bu model bu kadar eski mi? ilan fotosunda eski tip mini usb giris gordum, ben mi hatalıyım
0bac9089-32a5-4ffc-b10b-7bdb442159d9.jpg
Evet bu modelin usb girişi bu şekilde ve zaten bu modelin en büyük eksisi. RGB modeli alırsanız usn soketi usb c olarak geliyor.

Can...

80+ Platinum
Evet direksiyon seti için arkadaş lazım. İyi yapmışsın. Türkiye bir şoför kaybetti ama bir yayıncı kazandı diyebiliriz :D.
inşallah hocam direksiyon seti alınır da bunlar çok zam yiyor 1 2 aya ne olur kim bilir iyi fiyatı da

Robius

80+ Bronze
hocam eskilerden oldugumdan mini usb ucu dedim. dogruymus, cok cok eski bir baglantı kullanıyo
Oyun-mikrofon-HyperX-quadcast-HX-MICQC-BK-profesyonel-USB-kondenser-karaoke-i-in-ak-podcasting-YouTube.jpg

H27a5e3a6ef21444b8a97e64399a05ee3m.jpg

boyle bir urunun bukadar eski bir baglantı arabirimi kullanması sasırttı, iyiki farkettim, alacaktım yoksa.

tercih meselesi, sadece paylaşmak istedim
Mini usb kablolar da hala üretiliyor ve rahatlıkla bulunabiliyor. Almayacak kadar bir eksi göremedim. Şarj da etmiyoruz sonuçta tak unut bir kablo.

Top Bottom