Perfectshot06
Moderatör
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman mantıklı.planlıyorum hocam ev değiştirince
O zaman mantıklı.planlıyorum hocam ev değiştirince
ama direksiyon seti de lazım forza ets oynuyorum gram zevk alamıyorum işten gelince bir kaç saatim oluyor ztn gececiyim eve geçince uyku basana kadar takılıp yatıyorum sonra da zam yiyor neyse umarım g535 satılır alırım indirim bitmezseO zaman mantıklı.
aa amazonmuş bak cezbetti elimden geçer kargoda alır giderim hatta. kuryesi depoya gelincePrime indirimlerini kaçıranlar için mediamark'da tekrar indirimde.
Valla sana kalmış. Bende g29 aldım. Birkaç gün oynadım kenarda öylece duruyor.ama direksiyon seti de lazım forza ets oynuyorum gram zevk alamıyorum işten gelince bir kaç saatim oluyor ztn gececiyim eve geçince uyku basana kadar takılıp yatıyorum sonra da zam yiyor neyse umarım g535 satılır alırım indirim bitmezse
Ben başka oyun oynayamıyorum zevk alamıyorum artık hiçbir oyundan anca hiç yoktan ets forza vs oynatıyor kendiniValla sana kalmış. Bende g29 aldım. Birkaç gün oynadım kenarda öylece duruyor.
Valla bende alamıyorum. Arkadaşlarla oyun girerdim ama 1 aydır twitch yayını izleyip hogwarts legacy bitirmeye çalışıyorum. Ona da para verdim diye . Eskisi kadar oyunlar sarmıyor artık. G29 aldım turckermp oynarım diye. O da sıkıyor 1 saatten sonra.Ben başka oyun oynayamıyorum zevk alamıyorum artık hiçbir oyundan anca hiç yoktan ets forza vs oynatıyor kendini
mp3 lan obu model bu kadar eski mi? ilan fotosunda eski tip mini usb giris gordum, ben mi hatalıyım
sana demedim ki knkhocam bende emin olmadıgım icin danısmak istedim de, "lan" olmadı inan
eskiler bilir mp3 müzik çalar onların soketleri öyleydihocam bende emin olmadıgım icin danısmak istedim de, "lan" olmadı inan
mp3 derken ne oldugunu ogretebilir misiniz, halen ne oldugunu cıkaramadım