Yardım HyperX QuadCast alınır mı ?

Dost kayaoğlunun kullandığı mikrofonu alabilirsin.

Ben kullandım 1 hafta sonra sattım hocam ses kalitesi abarttıkları kadar iyi değil.
Ses kalitesi çok mu kötüydü hocam yani satma sebebiniz nedir tam olarak ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizce neden alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dost kayaoğlunun kullandığı mikrofonu alabilirsin.

Bu mikrofonu hiç görmedim, araştırıcam teşekkür edeirm.

Ses kalitesi çok mu kötüydü hocam yani satma sebebiniz nedir tam olarak ?
Kötü değil hocam filtresiz çok cızırtılı, Nvıdıa broadcast ile arkadaki sesi kesebildim sadece, Kulaklık mikrofonum ile discorddan yıllarca sesimi duyanlarla test ettik, fark olmadığını söylediler, ondan sonra video yayın testleri yaptım 5K verip devasa bir ses farkı gerçekten olmuyor.

Boya pm700 çok daha kaliteli quadcast kullandığım için tecrübeyle söylüyorum.

Hocam benim kullandığım model Quadcast S ti onuda belirteyim RGB li olan.

Bu para verilmez. Razer Seiren X al neredeyse aynılar. Hatta Discordda falan hiç ayırt edilmiyor ses.

Boya BY-PM700 nasıl sizce ?

Bu da pahalı. Sadece Discord içinse Razer Seiren X al geç fazla para vermeye gerek yok inan. Arkadaşımda, kardeşimde Quadcast, bende Seiren X var ve üşenmeden test ettim aynılar, bu mikrofon da büyük ihtimalle aynı kalitededir diye düşünüyorum. Yayın için falan düşünüyorsan zaten filtre uyguladığın için bu tür mikrofonlar arasında pek fark kalmıyori.

Bu da pahalı. Sadece Discord içinse Razer Seiren X al geç fazla para vermeye gerek yok inan. Arkadaşımda, kardeşimde Quadcast, bende Seiren X var ve üşenmeden test ettim aynılar, bu mikrofon da büyük ihtimalle aynı kalitededir diye düşünüyorum. Yayın için falan düşünüyorsan zaten filtre uyguladığın için bu tür mikrofonlar arasında pek fark kalmıyori.
Hocam ben genel düşünüyorum ya discord, sohbet, olursa yayın vb şeyler için yani genel mikrofon olarak kullanıcam o yüzden 1 defaya mahsus almak istiyorum. Diğer arkadaşlar hyper x yine Boya pm700 al diyorlar daha iyi diye, internetten kısa bir araştırma yaptım pm700 daha iyi gibi

Hocam ben genel düşünüyorum ya discord, sohbet, olursa yayın vb şeyler için yani genel mikrofon olarak kullanıcam o yüzden 1 defaya mahsus almak istiyorum. Diğer arkadaşlar hyper x yine Boya pm700 al diyorlar daha iyi diye, internetten kısa bir araştırma yaptım pm700 daha iyi gibi

Müzik ile uğraşmıyorsan o aradaki farkı konuşmada vs. anlamazsın bile o yüzden bence değmez çok fazla para vermeye. Tabi sen bilirsin ama benim görüşüm bu şekilde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,593
Üyeler
190,770
Son üye
farukelmaci
Geri