DedemAfrodit
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
hyprex cloud 3 mikrofonudan ışık geliyo ugulamar görüyo ama ses gelmşyo
hocam mikrofonuna ışık gelince sesi kapatıyosun demek onu kapat birdaha denehyprex cloud 3 mikrofonudan ışık geliyo ugulamar görüyo ama ses gelmşyo
hocam hayır microfon bozuk değil ama ses gelmiyo çözümünü arıyorumhocam mikrofonuna ışık gelince sesi kapatıyosun demek onu kapat birdaha dene
mikrofondan kirmizi isik geldigi zaman muteli oluyor yani kapali kulakligi acmak icin uzun bastigimiz tusun ustunde tus mevcut ona basip muteyi kaldirabilirsinhyprex cloud 3 mikrofonudan ışık geliyo ugulamar görüyo ama ses gelmşyo
hocam bende mikrofon bozuk demiyorum ki kulaklığın arkadaki yuvarlak butona bas kırmızı ışığı kapat muten kalkarhocam hayır microfon bozuk değil ama ses gelmiyo çözümünü arıyorum
vallahi olmuyo yahocam bende mikrofon bozuk demiyorum ki kulaklığın arkadaki yuvarlak butona bas kırmızı ışığı kapat muten kalkar
bastım ona her seyi denedimlütfen yardımcı olun ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
vallahi olmuyo ya
hocam şuan kırmızı ışık yok ve çalışmıyomu ozaman mikrofonu yerinden çıkar güzelce yerine otuttur belki oturmamıştır yerine öyle dene olamzsada iade etlütfen yardımcı olun ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
vallahi olmuyo ya