Neler Yeni

🔥Hyprex Cloud III Wıreless 4099TL🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
ömer faruk
bu parada başka bu ayar bi kulaklık kalmadı alınır

kuzeykore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
adem
Bunu bende düşünmeye başladım hatta kablosuzda var ama birkaç makale okuyunca evhamlanıp kablolu ya geçtim 😃
düşünmek lazım ama arkadaşlarda doğru diyor her yerde telefon var her yerde o yüzden radyasyonu hep yiyoruz zaten ama beyne daha yakın bişey için düşünmekte lazım

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Beguile
Gözlük kullandığım için hiç kulaküstü kulaklık kullanamadım. Hep ön yargı ile yaklaştım kulaklarımı sıktığı için. Almaya değer mi uzun saat kullanınca ağrıma yaparmı?

CptSpork

80+ Bronze
Kaçırmayın fiyatını sonuna kadar hakediyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gözlük kullandığım için hiç kulaküstü kulaklık kullanamadım. Hep ön yargı ile yaklaştım kulaklarımı sıktığı için. Almaya değer mi uzun saat kullanınca ağrıma yaparmı?
Hocam 6 saat kafadan çıkarmadan kullanırsan her kulaklık rahatsız eder. Rahatlık olarak standart bi kulaklık. Yani rahatsız eden bi kısmı yok ama ultra hafif kafada hissedilmeyen bişey bekliyorsan öyle bi kulaklıkda değil.

GPiro

80+ Platinum
Pedleri sanırım hafızalıydı yakınında mediamarkt vesaire açık şekilde bulursan dene

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Beguile
Çok teşekkürler. Peki cihazlar arası geçiş nasıl yapılıyor? Örneğin telefonda bluetooth ile, bilgisayarda usb ile kullanmak istiyorum. Hızlıca geçiş yapılabiliyormu? Cihazda bluetooth desteği varmı?

Son düzenleme:

CptSpork

80+ Bronze
Çok teşekkürler. Peki cihazlar arası geçiş nasıl yapılıyor? Örneğin telefonda bluetooth ile, bilgisayarda usb ile kullanmak istiyorum. Hızlıca geçiş yapılabiliyormu? Cihazda bluetooth desteği varmı?
BT yok maalesef. Telefonda kullanamıyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Selim AKIN
sizce steelseries arctis nova 5 mi yoksa bu mu? sadece oyun acisindan degil mikrofon, film ve muzik acisindan da degerlendirin

CptSpork

80+ Bronze
sizce steelseries arctis nova 5 mi yoksa bu mu? sadece oyun acisindan degil mikrofon, film ve muzik acisindan da degerlendirin
Mikrofon açısından bundan daha iyi bi wireless görmedim. Gerçekten mikrofonu çok iyi. Müzik açısından yorum yapamıyacağım çok iyi bi müzik kulağına sahip değilim ama beni tatmin ediyor. Ekolayzer ayarlarıyla felan memnun olacak seviyeye getirirsin bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Selim AKIN
Mikrofon açısından bundan daha iyi bi wireless görmedim. Gerçekten mikrofonu çok iyi. Müzik açısından yorum yapamıyacağım çok iyi bi müzik kulağına sahip değilim ama beni tatmin ediyor. Ekolayzer ayarlarıyla felan memnun olacak seviyeye getirirsin bence.
bu kulakligin pedleri ve kafanin ustune gelen kismi deri ya ondan da bir cekincem var ilerde pul pul dokulur diye

Top Bottom