eternal_snow
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 529
bu parada başka bu ayar bi kulaklık kalmadı alınır
Bunu bende düşünmeye başladım hatta kablosuzda var ama birkaç makale okuyunca evhamlanıp kablolu ya geçtimKablosuz olunca gecikme + sinyalden dolayı ömürü kısaltmıyormu
düşünmek lazım ama arkadaşlarda doğru diyor her yerde telefon var her yerde o yüzden radyasyonu hep yiyoruz zaten ama beyne daha yakın bişey için düşünmekte lazımBunu bende düşünmeye başladım hatta kablosuzda var ama birkaç makale okuyunca evhamlanıp kablolu ya geçtim![]()
Hocam 6 saat kafadan çıkarmadan kullanırsan her kulaklık rahatsız eder. Rahatlık olarak standart bi kulaklık. Yani rahatsız eden bi kısmı yok ama ultra hafif kafada hissedilmeyen bişey bekliyorsan öyle bi kulaklıkda değil.Gözlük kullandığım için hiç kulaküstü kulaklık kullanamadım. Hep ön yargı ile yaklaştım kulaklarımı sıktığı için. Almaya değer mi uzun saat kullanınca ağrıma yaparmı?
Pedleri sanırım hafızalıydı yakınında mediamarkt vesaire açık şekilde bulursan deneGözlük kullandığım için hiç kulaküstü kulaklık kullanamadım. Hep ön yargı ile yaklaştım kulaklarımı sıktığı için. Almaya değer mi uzun saat kullanınca ağrıma yaparmı?
BT yok maalesef. Telefonda kullanamıyorsunuz.Çok teşekkürler. Peki cihazlar arası geçiş nasıl yapılıyor? Örneğin telefonda bluetooth ile, bilgisayarda usb ile kullanmak istiyorum. Hızlıca geçiş yapılabiliyormu? Cihazda bluetooth desteği varmı?
Mikrofon açısından bundan daha iyi bi wireless görmedim. Gerçekten mikrofonu çok iyi. Müzik açısından yorum yapamıyacağım çok iyi bi müzik kulağına sahip değilim ama beni tatmin ediyor. Ekolayzer ayarlarıyla felan memnun olacak seviyeye getirirsin bence.sizce steelseries arctis nova 5 mi yoksa bu mu? sadece oyun acisindan degil mikrofon, film ve muzik acisindan da degerlendirin
bu kulakligin pedleri ve kafanin ustune gelen kismi deri ya ondan da bir cekincem var ilerde pul pul dokulur diyeMikrofon açısından bundan daha iyi bi wireless görmedim. Gerçekten mikrofonu çok iyi. Müzik açısından yorum yapamıyacağım çok iyi bi müzik kulağına sahip değilim ama beni tatmin ediyor. Ekolayzer ayarlarıyla felan memnun olacak seviyeye getirirsin bence.