Merhabalar! öncelikle bu forumda yeniyim o yüzden bir yanlışım olursa mazur görün...Bu ayın 20 sinde bir pc alıcam ve bu benim ilk masaüstü bilgisayarım olucak bu konuda ilk olucağı için çok şüphelerim var ve çok acemiyim ekipmanlara bakmayın onlar tamamen kişisel(tabi o konularda da tavsiye verebilirsiniz ilk başta soracağım şeyler şunlar:
1-)
Corsair Carbide Spec-05 kasa mı?Frisby FC-9235G kasa mı?
Bu ikisi arasında hangi kasa tercihini yapmayalıyım?
2-)Bu pc bana istediğim fps değerlerini verebilir mi rainbow oynayacağım genellikle lol oynarım gta v e başlayacağım bir sürü performans isteyen oyunları oynamak istiyorum bu pc beni hayal kırıklığına uğratır mı?
3-)Bilgisayar sitede 1tb hdd yazıyo ana disk olarak fakat ben yedek diski hdd yapmak istiyorum, sitede ekstra diski ssd gösteriyor bu bana montajlı gelince bir sıkıntı yaşatır mı?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER!
1-)
1-)
Corsair Carbide Spec-05 kasa mı?Frisby FC-9235G kasa mı?
Bu ikisi arasında hangi kasa tercihini yapmayalıyım?
2-)Bu pc bana istediğim fps değerlerini verebilir mi rainbow oynayacağım genellikle lol oynarım gta v e başlayacağım bir sürü performans isteyen oyunları oynamak istiyorum bu pc beni hayal kırıklığına uğratır mı?
3-)Bilgisayar sitede 1tb hdd yazıyo ana disk olarak fakat ben yedek diski hdd yapmak istiyorum, sitede ekstra diski ssd gösteriyor bu bana montajlı gelince bir sıkıntı yaşatır mı?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER!
1-)