Hyundai Tucson VS Citroen C5 Aircross VS Ford Kuga

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
9,800
Bütçe
400.000
400 bin lira bütçemiz var aile arabası arıyoruz hem babam işe gidip gelişlerde kullanacak hem seyehatlerde vs. kullanacağız. En önemli kriter güvenlikli bir araba tercih ediyoruz. Başka önerileriniz varsa bekliyorum.

400 bin lira bütçemiz var aile arabası arıyoruz hem babam işe gidip gelişlerde kullanacak hem seyehatlerde vs. kullanacağız. En önemli kriter güvenlikli bir araba tercih ediyoruz. Başka önerileriniz varsa bekliyorum.
C5 AirCross alınmaz geçen yolda biri arabanın arkasına önüne sağına https://www.instagram.com/citroenmagduru/ böyle instagram stickeri yapıştırmış cidden doğru sonradan sonraya tavan boyası atıyor sanırım.

Tucson çok iyi ya 😍

Hyundai Tucson bunların arasında en iyisidir. Kesinlikle tavsiye ederim. Peugeot 5008'lere de bakabilirsin. :)

Cevabımı sevdiyseniz > 'Rapor Et > 'En İyi Cevap' seçebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hyundai Tucson bunların arasında en iyisidir. Kesinlikle tavsiye ederim. Peugeot 5008'lere de bakabilirsin. :)

Cevabımı sevdiyseniz > 'Rapor Et > 'En İyi Cevap' seçebilirsiniz.
Hyundai Tucson Peugeot 5008
Şehir İçi Tüketim4.9 lt4.3 lt
Şehir Dışı Tüketim4.7 lt3.8 lt
Karma Tüketim4.8 lt4.0 lt
Yakıt Deposu62 lt56 lt

Tucson yakar ama en alınılabilir olanı bence o

Tucson 2018 elite plus var bizde.Çok iyi araç hocam tavsiye ederim.Fakat yakıtı biraz fazla biz alırken fabrika çıkışlı tüp taktırdık şuan çok yakmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,315
Üyeler
184,613
Son üye
Furkanmerde
Geri