Hyundai Türkiye'de Online Satışa Başladı!

engelliler araba alırken ötv den muafmış sanırım anneannemden dolayı araba almayı düşünüyoruz araba alacak olsanız ne alırdınız bütçe belirsiz mesela 300k nakite şunu alırsın 400k nakite şunu alırsın 500k nakite şunu alırsın gibi öneri verebilir misiniz hiç anlamam arabadan piyasa bilgim falan yok
% kac engelli kardesim ona gore sana bir oneri yapayim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 egeada oldu diye tüm egealarda mı oluyor
daha gecen instagramda 3 taen adama denk geldim 3 de ayri ayri yolda motor dusurmus arkadasim aldi egea cross motorda yag yok daha otesi var mi kardesim ki arizasi sikintiis bitmiyo cocuk satti eski volvo aldi

Uygunsuz davranış
yavrum hayatinda kac tane arac sahibi oldu ailen. Senin gordugun arac kadar sahibi oldum bilmedigin konular hakkinda yorum yapma
ford focus 2.5 sahibiyim çok fazla araçda kullanmışlıgım var kerkenez millete yavrum mavrum deme hoplatırlar adamı sonra

daha gecen instagramda 3 taen adama denk geldim 3 de ayri ayri yolda motor dusurmus arkadasim aldi egea cross motorda yag yok daha otesi var mi kardesim ki arizasi sikintiis bitmiyo cocuk satti eski volvo aldi
1.4 se normaldir

Ekler

• IMG_20250904_150631.webp
    IMG_20250904_150631.webp
    55.2 KB · Hit: 17

i20 gerçekleri alacak düşünen varsa iyi izlesin

%90 üstü hocam

renault ve fiat harici her markaya açığım onları almaktansa hiç almamayı yeğlerim

Uygunsuz davranış
ford focus 2.5 sahibiyim çok fazla araçda kullanmışlıgım var kerkenez millete yavrum mavrum deme hoplatırlar adamı sonra
cocugum ben senin vay be arabaya bak dedigin kisilerdenim sen ne anlatiyorsun kapimda 2 tane tucson var daha 5-6 ay once 1 tane tucsonu sattim 308 var formentor var daha sayayim mi sen babanin arabasiyla hala millete ahkam kesmeye devam edecek misin? Polonyadaki hayatimi bir kenara biraktim bak oraya girmiyorum sirf senin icin.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
cocugum ben senin vay be arabaya bak dedigin kisilerdenim sen ne anlatiyorsun kapimda 2 tane tucson var daha 5-6 ay once 1 tane tucsonu sattim 308 var formentor var daha sayayim mi sen babanin arabasiyla hala millete ahkam kesmeye devam edecek misin? Polonyadaki hayatimi bir kenara biraktim bak oraya girmiyorum sirf senin icin.
kerkenez pudracı banane senin arabandan çokta tın çocuk dedigin eline çocuk verir simdi yallah pudranı çek şekerini kıtla millete salça olma ortam evladı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,431
Üyeler
183,833
Son üye
itseymenforge
Geri