- Reaksiyon skoru
- 753
1-2 egeada oldu diye tüm egealarda mı oluyorHaberlerde gormedin bi bak kardesim atayim sen iste yeterhttps://www.sikayetvar.com/fiat/egea/motor-dusmesi
1-2 egeada oldu diye tüm egealarda mı oluyorHaberlerde gormedin bi bak kardesim atayim sen iste yeterhttps://www.sikayetvar.com/fiat/egea/motor-dusmesi
% kac engelli kardesim ona gore sana bir oneri yapayim.engelliler araba alırken ötv den muafmış sanırım anneannemden dolayı araba almayı düşünüyoruz araba alacak olsanız ne alırdınız bütçe belirsiz mesela 300k nakite şunu alırsın 400k nakite şunu alırsın 500k nakite şunu alırsın gibi öneri verebilir misiniz hiç anlamam arabadan piyasa bilgim falan yok
daha gecen instagramda 3 taen adama denk geldim 3 de ayri ayri yolda motor dusurmus arkadasim aldi egea cross motorda yag yok daha otesi var mi kardesim ki arizasi sikintiis bitmiyo cocuk satti eski volvo aldi1 egeada oldu diye tüm egealarda mı oluyor
ford focus 2.5 sahibiyim çok fazla araçda kullanmışlıgım var kerkenez millete yavrum mavrum deme hoplatırlar adamı sonrayavrum hayatinda kac tane arac sahibi oldu ailen. Senin gordugun arac kadar sahibi oldum bilmedigin konular hakkinda yorum yapma
1.4 se normaldir% kac engelli kardesim ona gore sana bir oneri yapayim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
daha gecen instagramda 3 taen adama denk geldim 3 de ayri ayri yolda motor dusurmus arkadasim aldi egea cross motorda yag yok daha otesi var mi kardesim ki arizasi sikintiis bitmiyo cocuk satti eski volvo aldi
%90 üstü hocam% kac engelli kardesim ona gore sana bir oneri yapayim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
daha gecen instagramda 3 taen adama denk geldim 3 de ayri ayri yolda motor dusurmus arkadasim aldi egea cross motorda yag yok daha otesi var mi kardesim ki arizasi sikintiis bitmiyo cocuk satti eski volvo aldi
Yapması gereken 1.0T motora Tork konvertörlü şanzımanı koyması.şu 1.4 otomatiği ver 800e yok satsın.
1.4 motoru efsane lpg uyumuda mükemmelşu 1.4 otomatiği ver 800e yok satsın.
cocugum ben senin vay be arabaya bak dedigin kisilerdenim sen ne anlatiyorsun kapimda 2 tane tucson var daha 5-6 ay once 1 tane tucsonu sattim 308 var formentor var daha sayayim mi sen babanin arabasiyla hala millete ahkam kesmeye devam edecek misin? Polonyadaki hayatimi bir kenara biraktim bak oraya girmiyorum sirf senin icin.ford focus 2.5 sahibiyim çok fazla araçda kullanmışlıgım var kerkenez millete yavrum mavrum deme hoplatırlar adamı sonra
kerkenez pudracı banane senin arabandan çokta tın çocuk dedigin eline çocuk verir simdi yallah pudranı çek şekerini kıtla millete salça olma ortam evladıcocugum ben senin vay be arabaya bak dedigin kisilerdenim sen ne anlatiyorsun kapimda 2 tane tucson var daha 5-6 ay once 1 tane tucsonu sattim 308 var formentor var daha sayayim mi sen babanin arabasiyla hala millete ahkam kesmeye devam edecek misin? Polonyadaki hayatimi bir kenara biraktim bak oraya girmiyorum sirf senin icin.
Dark X123 indirirmi neyinize yetmiyor@Abdullah Hacıgül abi sepette indirim gelir mi 
Sorma gitsin 1.4 du arabayi arkadan itesim geliyordu sadece 1 saat sabredebildim sonra al su arabayi dedim.1.4 se normaldir