Rx 580 8 Gb
İ3 10100 F sistemim var monitör Excaliburun 200 Hz diye satılan bir modeli 144 Hz yapamıyorum driverler güncel yardımcı olursanız sevinirim
Display port ile mi bağlı?Rx 580 8 Gb
İ3 10100 F sistemim var monitör Excaliburun 200 Hz diye satılan bir modeli 144 Hz yapamıyorum driverler güncel yardımcı olursanız sevinirim
Önce sorununu çöz sonra OC yaparsın belli ki bilgin yok gelip hz artıramıyorum diye konu açıyorsun derdine bakUygulama vardı overclock yapabilir miyim
Ne sorunum var bu nasıl bir uslüp böyle cevap vermeyebilirsinizÖnce sorununu çöz sonra OC yaparsın belli ki bilgin yok gelip hz artıramıyorum diye konu açıyorsun derdine bak
bilader 2 3 forumda gordum seni acayip derecede ergen gibi yaklasiyosun insanlara, uslubunu duzelt allah için.Önce sorununu çöz sonra OC yaparsın belli ki bilgin yok gelip hz artıramıyorum diye konu açıyorsun derdine bak
Ne sorunum var bu nasıl bir uslüp böyle cevap vermeyebilirsiniz
Bilmem ne sorunun var ki200 Hz diye satılan bir modeli 144 Hz yapamıyorum
Sanane birader sen kimsinde insanlara doğrularını yanlışlarını söylüyorsuneski tip hdmi ile bagli buyuk ihtimal. ya yeni nesil hdmi al (maks144hz) yada 200hz destekleyen dp al(tavsiyem dp al)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilader 2 3 forumda gordum seni acayip derecede ergen gibi yaklasiyosun insanlara, uslubunu duzelt allah için.
Sanane diyeceksen git cevap verme dostum insanlar haklı, millet derdi var konu açıyor, konuya gelip atar gider yapmak sana mı kaldı? Daha okuduğunu anlayamamışsın adam 'Overclock uygulamasıyla derdimi çözebilirmiyim' anlamında sormuş sen nelerden bahsediyorsun. Biraz usulünüz üslubunuz olsun buralar millete dayılanabileceğiniz yerler değil, beğenmediysen cevap vermezsin, ama verdiysen sonra sanane diyecek kadar da ahraz olma.Bilmem ne sorunun var ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanane birader sen kimsinde insanlara doğrularını yanlışlarını söylüyorsun
Sanane diyeceksen git cevap verme dostum insanlar haklı, millet derdi var konu açıyor, konuya gelip atar gider yapmak sana mı kaldı? Daha okuduğunu anlayamamışsın adam 'Overclock uygulamasıyla derdimi çözebilirmiyim' anlamında sormuş sen nelerden bahsediyorsun. Biraz usulünüz üslubunuz olsun buralar millete dayılanabileceğiniz yerler değil, beğenmediysen cevap vermezsin, ama verdiysen sonra sanane diyecek kadar da ahraz olma.
Puhahah zorlandı ergen
bu yaklaşım yanlış. sorunu anlattıktan sonra cevabı verebilirsin. benim aklıma gelende sürücüÖnce sorununu çöz sonra OC yaparsın belli ki bilgin yok gelip hz artıramıyorum diye konu açıyorsun derdine bak