HZ değeri sürekli değişiyor

efearici242

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
322
Monitörüm msi g24c4 144hz fakat csgo oynarken takılma olduğunu fark ettim arkadan monitörün menüsünü açtım orda hertz değeri yazıyor ve sürekli düşüyordu sabit 144hz değildi fps_max 144 yaptım oyun akıcılıktan kaybetti ama sabitlenmiş gibi oldu birsüre oynadıktan sonra yine değerler değişmeye başladı ne yapmalıyım arada sabit oluyor arada değişken.

Freesync açıksa kapat

Kaç FPS alıyordun?
FreeSync açık mıydı?
Takılma derken nasıl bir şey?
HZ değerim düşüyor demişsin.
Kaça düşüyor?
ya fps_max 400 oluyor oyun ilk açıldığında 250 400 arası oynuyor hep bende 144e çektim düzeldi gibi oldu sonra tekrar yaptı dedim ya sabit değil sürekli 144 70 arası oynuyor gözle baya hissediliyor takılmada hz düşmesinden kaynaklı işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Freesync açıksa kapat
denedim bir şey deeğişmedi bir daha denerim

Monitörüm msi g24c4 144hz fakat csgo oynarken takılma olduğunu fark ettim arkadan monitörün menüsünü açtım orda hertz değeri yazıyor ve sürekli düşüyordu sabit 144hz değildi fps_max 144 yaptım oyun akıcılıktan kaybetti ama sabitlenmiş gibi oldu birsüre oynadıktan sonra yine değerler değişmeye başladı ne yapmalıyım arada sabit oluyor arada değişken.
Knk fps e göre hz modunu açmışsındır tam adını bilmesemde bilgisayarında g sync veya freesync varsa o ayara panelden bir bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,246
Üyeler
187,799
Son üye
sarpye
Geri