Merhabalar 180 hz bir monitörüm var dün akşam bir problem yoktu bugün eve geldim açtım pcyi 60 hz veriyor, ayarlarda 180 hz seçili olmasına rağmen 60 hz alıyorum sebebi ne olabilir lütfen yardımcı olun.
Monitör ayarları mı? Sistem ayarları mı?Merhabalar 180 hz bir monitörüm var dün akşam bir problem yoktu bugün eve geldim açtım pcyi 60 hz veriyor, ayarlarda 180 hz seçili olmasına rağmen 60 hz alıyorum sebebi ne olabilir lütfen yardımcı olun.
Görüntü ayarlarında masaüstünden girdiğim zaman 180 hz seçili monitör ayarlarında daha önce hiç bir ayar yapmadımMonitör ayarları mı? Sistem ayarları mı?
DisplayPort girişi ile dener misiniz?Görüntü ayarlarında masaüstünden girdiğim zaman 180 hz seçili monitör ayarlarında daha önce hiç bir ayar yapmadım
Display portum yok, daha önce sıkıntı yoktu ve hdmidan kaynaklansa zaten 180 hz görünür müydü görüntü ayarlarında?DisplayPort girişi ile dener misiniz?
ekran kartı sürücün duruyor mu? bazen amd de durduk yere driver gidebiliyor 2-3 kere böyle bir şey yaşayanı gördüm. Driver ı tekrar yüklemeyi deneyebilirsinDisplay portum yok, daha önce sıkıntı yoktu ve hdmidan kaynaklansa zaten 180 hz görünür müydü görüntü ayarlarında?
Software'den kontrol etmeyi deniyorumekran kartı sürücün duruyor mu? bazen amd de durduk yere driver gidebiliyor 2-3 kere böyle bir şey yaşayanı gördüm. Driver ı tekrar yüklemeyi deneyebilirsin
Hocam 144HZ seçer misiniz? Bazı kablolar desteklemiyor bildiğim kadarıyla.Display portum yok, daha önce sıkıntı yoktu ve hdmidan kaynaklansa zaten 180 hz görünür müydü görüntü ayarlarında?
Güncelleme görünüyor software'de güncelledikten sonra tekrar yazacağım.Ekran kartı sürücüsü ile alakalı olabilir. Kurulu ve güncel olduğundan emin ol sonra diğer ihtimalleri düşünelim.
hocam daha öncesinde destekliyordu bir sorun yoktu ancak bugün oldu nedenseHocam 144HZ seçer misiniz? Bazı kablolar desteklemiyor bildiğim kadarıyla.
Alıntıyı görüntüle
Güncelleme görünüyor software'de güncelledikten sonra tekrar yazacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam daha öncesinde destekliyordu bir sorun yoktu ancak bugün oldu nedense
Sürücüm görünüyor aygıt yöneticisinde baktım da.Eskisi kadar sorunları olmasa AMD sürücüleri gidebiliyor. Sürücüleri güncellemesi büyük ihtimalle çözer.
Çok sevindim, hayırlı olsun.Hocam hepiniz sağ olun varolun sürücüyü güncelleyince düzeldi. Az korkmadım değil