Neler Yeni

🔥İndirim İndirimli Rtx 4050'li Laptop

no-name

80+ Silver
Ürünü satın aldım yorumlar biraz kötü ne yapmalıyım iptal mi etmeliyim? 45w ekran kartı olması çok mu kötü? Hakettiği fiyat bu mu yoksa çok çok altında mı?

MYiğit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa Yiğit Yıldırım
Laptopu aldım ram linki atabilir misiniz?

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
Ürünü web siteden sipariş verdim uygulamadan değil fark eder mi Abdullah usta uygulamadan alın özellikle demiş ama

*CaptainVictory*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Zafer Baki Yıldız

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Attığın kaynak çöp, kaldı ki max bilginiz belirli "ips, tn, va" kalıpları ile sınırlı bunlar pazarlama stratejilerinden başka bir şey değildir kendi içerisinde hepsi kalite olarak en az 10 dala ayrılır sana öyle ips ekran bulurum ki tn ekrandan daha kötü renk verir. Ve MSI'ın kullandığı IPS Level ekran bir çok IPS ekranı katlar sana o ekranı açıp göstersem TN demeye yüzün kızarır. Ne yazık ki ekonomi nedeniyle bu tür şeyleri deneyimleyip gözlerinizle göremiyor okuduklarınızla yetiniyorsunuz en azından bir tekno mağaza üzerinden deneyimleyin derim.

oliveforge99

80+ Silver
Attığın kaynak çöp, kaldı ki max bilginiz belirli "ips, tn, va" kalıpları ile sınırlı bunlar pazarlama stratejilerinden başka bir şey değildir kendi içerisinde hepsi kalite olarak en az 10 dala ayrılır sana öyle ips ekran bulurum ki tn ekrandan daha kötü renk verir. Ve MSI'ın kullandığı IPS Level ekran bir çok IPS ekranı katlar sana o ekranı açıp göstersem TN demeye yüzün kızarır. Ne yazık ki ekonomi nedeniyle bu tür şeyleri deneyimleyip gözlerinizle göremiyor okuduklarınızla yetiniyorsunuz en azından bir tekno mağaza üzerinden deneyimleyin derim.
Sadece panelin ips değil tn olduğunu belirtiyor cevap. Kaliteye ilişkin olarak bir yorum yok içeriğinde. Hatalı olduğunu kabul etmek bir erdemdir. İyi geceler dilerim.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Sadece panelin ips değil tn olduğunu belirtiyor cevap. Kaliteye ilişkin olarak bir yorum yok içeriğinde. Hatalı olduğunu kabul etmek bir erdemdir. İyi geceler dilerim.
Bu erdemlilik değil koyunluktur. Attığın kaynak hatalı! hatta şimdi baktım attığın kaynağa bir yabancı yorum gelmiş ve yazıya gereken cevabı da vermiş siz kafa sallamaya devam dostum.

Top Bottom