ram arttırılabilirmirtx 4050 li leptopu 24k ya bulmusssun reis uzumunu ye bağını sorma
Evetram arttırılabilirmi
İps diye biliyorum. Ve evet ram şaka gibi.8GB RAM, ekran TN panel? 4000 serisi bir laptop için bu gördüklerim şaka mı?
bende ikilemde kaldım. sonunda iptal ettim.Ürünü satın aldım yorumlar biraz kötü ne yapmalıyım iptal mi etmeliyim? 45w ekran kartı olması çok mu kötü? Hakettiği fiyat bu mu yoksa çok çok altında mı?
Laptopu aldım ram linki atabilir misiniz?
Attığın kaynak çöp, kaldı ki max bilginiz belirli "ips, tn, va" kalıpları ile sınırlı bunlar pazarlama stratejilerinden başka bir şey değildir kendi içerisinde hepsi kalite olarak en az 10 dala ayrılır sana öyle ips ekran bulurum ki tn ekrandan daha kötü renk verir. Ve MSI'ın kullandığı IPS Level ekran bir çok IPS ekranı katlar sana o ekranı açıp göstersem TN demeye yüzün kızarır. Ne yazık ki ekonomi nedeniyle bu tür şeyleri deneyimleyip gözlerinizle göremiyor okuduklarınızla yetiniyorsunuz en azından bir tekno mağaza üzerinden deneyimleyin derim.
Sadece panelin ips değil tn olduğunu belirtiyor cevap. Kaliteye ilişkin olarak bir yorum yok içeriğinde. Hatalı olduğunu kabul etmek bir erdemdir. İyi geceler dilerim.Attığın kaynak çöp, kaldı ki max bilginiz belirli "ips, tn, va" kalıpları ile sınırlı bunlar pazarlama stratejilerinden başka bir şey değildir kendi içerisinde hepsi kalite olarak en az 10 dala ayrılır sana öyle ips ekran bulurum ki tn ekrandan daha kötü renk verir. Ve MSI'ın kullandığı IPS Level ekran bir çok IPS ekranı katlar sana o ekranı açıp göstersem TN demeye yüzün kızarır. Ne yazık ki ekonomi nedeniyle bu tür şeyleri deneyimleyip gözlerinizle göremiyor okuduklarınızla yetiniyorsunuz en azından bir tekno mağaza üzerinden deneyimleyin derim.
Bu erdemlilik değil koyunluktur. Attığın kaynak hatalı! hatta şimdi baktım attığın kaynağa bir yabancı yorum gelmiş ve yazıya gereken cevabı da vermiş siz kafa sallamaya devam dostum.Sadece panelin ips değil tn olduğunu belirtiyor cevap. Kaliteye ilişkin olarak bir yorum yok içeriğinde. Hatalı olduğunu kabul etmek bir erdemdir. İyi geceler dilerim.