hayır yan yana koyduğunda fark görmek çok zor.Ekran konusunda da mini 3 katı daha iyi
olabilir bakmadım ben sadece stokta olduğu için yazdım eywallahTeşhir ürün bu.
Vallahi bana göre dağlar kadar fark var ancak bakış açısı kağıt üstünde de çok daha iyi olduğu bellihayır yan yana koyduğunda fark görmek çok zor.
dalgamı geçiyorsunuz hocam ? size göre bana göresi yok fark var ise vardır yok ise yoktur.Vallahi bana göre dağlar kadar fark var ancak bakış açısı kağıt üstünde de çok daha iyi olduğu belli
Ben vardır dedim hocam sonra sonra sizin fikrinize saygı duyarak bakış açısı dedim süper amoled den sonra 11 kullandım çok kötü geldi arkadaşımla birlikte 12 mini den film izledik süper amoledle aynıydı siyahların gerçek siyah olması benim için önemli ancak bakış açısı sizin için ya da başkası için olmayabilirdalgamı geçiyorsunuz hocam ? size göre bana göresi yok fark var ise vardır yok ise yoktur.
iphone 11 den bahsetmiyoruz 11 pro dan bahsediyoruz 11 pro nun ekranı amoled.Ben vardır dedim hocam sonra sonra sizin fikrinize saygı duyarak bakış açısı dedim süper amoled den sonra 11 kullandım çok kötü geldi arkadaşımla birlikte 12 mini den film izledik süper amoledle aynıydı siyahların gerçek siyah olması benim için önemli ancak bakış açısı sizin için ya da başkası için olmayabilir