Neler Yeni

İşlemcim 90 Dereceye Ulaşıyor, Hava Soğutucu Önerin Lütfen

Alihanarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Alihan Arı
Gta 5 oynuyorum full ayalarda 1080 p i5 11400f işlemci var stok soğutucu 90 dereceye ulaşıyo normalmi bu ya mecbur yeni soğutucu alcam ucuz yollu bi hava doğutucu önerebilir misiniz?
anakartınızın biosunda performans modu açıktır, soğutucu alana kadar onu kapatabilirsiniz işlemciniz 70 dereceye yaklaştığında güç keserek sisteme zarar vermenizi engelleyecektir. Soğutucu elinize ulaştığında tekrar biostan performans modunu açabilirsiniz.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,071
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Aldığınız soğutucunun içinden çıkan termal macun gerçekten kötü. Yanına bir de kalitelisinden termal macun almanızı öneririm.

Elijah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Enes Çiğdem
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Parçaları,Oyunlar VB.
Instagram
4everrrap
Steam
Elijah
anakartınızın biosunda performans modu açıktır, soğutucu alana kadar onu kapatabilirsiniz işlemciniz 70 dereceye yaklaştığında güç keserek sisteme zarar vermenizi engelleyecektir. Soğutucu elinize ulaştığında tekrar biostan performans modunu açabilirsiniz.
Yok onu daha önce kapattım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldığınız soğutucunun içinden çıkan termal macun gerçekten kötü. Yanına bir de kalitelisinden termal macun almanızı öneririm.
Kral valla para olsa alırımda para bitti artık pcyi yeni topladım son kalan para buydu belimiz düzelince alırız yeni macun süreriz 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Termal macun da önerir misiniz? ileriye dönük almak için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,813
Üyeler
165,240
Son üye
rudeboy110
Top Bottom