1.0 sce clio dan uzak durun o araba gitmez tce değil o dik rampalarda üzer annen için daha zor olur. Clio tüm ekstralar alınmıştır derken anlamadım ne dediği araba joy paketmiş en baz donanım arka camlar manuel.i20 1.2mpi manüel style paket 2017 model 84hp mi yoksa
Clio 5 1.0sce manüel joy paket 2020 model 72 hp mi
Annem kullanacak onun için soruyorum
Clio tüm ekstralar alınmıştır.
Clio ile qashqai karşılaştırmak çok mantıklı değil. Birisi c suv, diğeri b hatcback. B hatchbackler genel olarak arka diz mesafesi olarak kötüler. Fiesta da aynı, micra da, clio da. Eşimde clio var. Gerçekten arka diz mesafesi çok az ama sınıfında hemen hemen hepsi böyle.Pazar günü geniş olan clio'ya bindim zorunlu olarak;
Alıntıyı görüntüle
Tam olarak bu idi. Ben bizim 2015 qashqai'ye laf atardım arkasına sığamıyorum diye, artık asla laf atmam. Arkasındaki diz boşluğu denen bir şey yok. Araba uzun olmasına rağmen tüm uzunluk bagaja eklenmiş. Clio'nun yanından bile geçmem artık
Yok yani kıyaslama yapmak istememiştim, ancak geniş olan modelde de biraz arka koltuklara pay verebilirlerdi. Tüm + bagajda. Ayaklarım büküldü tüm gün arkada yaniClio ile qashqai karşılaştırmak çok mantıklı değil. Birisi c suv, diğeri b hatcback. B hatchbackler genel olarak arka diz mesafesi olarak kötüler. Fiesta da aynı, micra da, clio da. Eşimde clio var. Gerçekten arka diz mesafesi çok az ama sınıfında hemen hemen hepsi böyle.
1.2 mpi motor da ahım şahım bir motor değil1.0 sce clio dan uzak durun o araba gitmez tce değil o dik rampalarda üzer annen için daha zor olur. Clio tüm ekstralar alınmıştır derken anlamadım ne dediği araba joy paketmiş en baz donanım arka camlar manuel.
1.2 mpi de çok iyi değil hocam1.0 tce olsa clio derdim de bu şekilde olmaz. 1.2mpi daha iyidir.
1.0 sceden iyidir yine. iyi bakılırsa yağ yakma sorunları olmuyor. sadece yıllık bakımları düzenli yapılarak 190binde sıfır sıkıntıyla sattık. motorda yağ terlemesi bile yoktu. 1.0sce de sorunsuz motordur ama çok güçsüz. hem beygir yok, hem de tork yok.1.2 mpi de çok iyi değil hocam
70k da yağ yakmaya başlamış araba ve bu ilk denk geldiğim değildi
Ve o motor da çok ahım şahım gitmiyor ben ikisini de tercih etmezdim
Bu araba hakikaten çok ilginç bu arada. Bi' kere o kadar bagaj isteyen böyle bir şey almaz bence, arka koltuk - ön koltuk arasındaki mesafe biraz daha artırılabilirdi.Pazar günü geniş olan clio'ya bindim zorunlu olarak;
Alıntıyı görüntüle
Tam olarak bu idi. Ben bizim 2015 qashqai'ye laf atardım arkasına sığamıyorum diye, artık asla laf atmam. Arkasındaki diz boşluğu denen bir şey yok. Araba uzun olmasına rağmen tüm uzunluk bagaja eklenmiş. Clio'nun yanından bile geçmem artık