Çözüldü✓ i3 10100 SICAKLIK SORUNU

Evet kontrol ettim dönüyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Burada Fanın Tam Oturmuş Olduğunu Kontrol Etmekte Fayda Var Ama Şuraya Dikkat Etmelisin Bir Bilgin Yoksa Dokunmamanı Tercih Ederim Fan Tam Oturmamışsa Eğer İşlevini Yerine Getiremiyor Olabilir.

Termal Macun sürülü dimi? Sistem yeni mi?

Selamlar. i3 10100, GTX 1650 Super ve 16 GB RAM olan bir bilgisayar aldım. Ekran kartı sıcaklığım gayet güzel fakat işlemci sıcaklığımı kontrol ettiğimde bilgisayar boştayken 50-55 dereceleri görüyor. Sizce normal mi? Bilgisayarın daha 2. günü. Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

CS:GO da 80 dereceyi gördüm.
İntel'in stok fanları zaten sıkıntılı 10100f ile boşta 49-50 derece görüyorum kısaca sıkıntı olabilir

Camdan bakıyorum fakat böyle bir sorun gözükmüyor.

Yeni 2 günlük
İntel Stok Fanları Sıkıntılıdır Ayakları AMD Fanı Gibi Değil O Yüzden Tam Oturamamış Olabilir.

Oyunlarda kaç dereceyi görüyorsun

Tamam kontrol edicem
Eğer Bilmiyorsan Sorun Olabilir Bu Konuda Mesuliyet Sende Dikkatli Olmalısın Yapacağım Diyorsan da Videolarına Bakarak Kontrol Et.

Eğer Bilmiyorsan Sorun Olabilir Bu Konuda Mesuliyet Sende Dikkatli Olmalısın Yapacağım Diyorsan da Videolarına Bakarak Kontrol Et.
Tamam teşekkür ederim

League of legends 65, CS:GO 72-74, Valorant 75 oynadığım oyunlar bunlar benim bilgisayarımda yeni eğer içini açıp bakabilecekseniz termal macunu bir kontrol edin derim
Anladım kontrol edicem teşekkür ederim

Burada Fanın Tam Oturmuş Olduğunu Kontrol Etmekte Fayda Var Ama Şuraya Dikkat Etmelisin Bir Bilgin Yoksa Dokunmamanı Tercih Ederim Fan Tam Oturmamışsa Eğer İşlevini Yerine Getiremiyor Olabilir.
Reis gerçekten helal olsun dediğin gibi çıktı fan tam oturmamış oturmadığı içinide termal macunu tam oturmamış ama hallettik boşta 20 derece gayet iyi

Fanları iyi oturt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,204,197
Üyeler
192,224
Son üye
XneverX
Geri