APU AMD işlemcilerde işlemci içine gömülü olan dahili grafik birimi, ekran kartı.abi apu ne demek
Mesaj otomatik birleştirildi:
kısaca yazsan
10100'ün rakibi Ryzen 3 3100. Lakin onun dahili grafik birimi yok.peki sistem nasıl öneriniz varmı amd rakibi
oynatır tabii ki16 9 oynatmaz mı
başka konuda bir arkadaş 4350g önerdi o nasıl10100'ün rakibi Ryzen 3 3100. Lakin onun dahili grafik birimi yok.
Açarekran kartı olmadan pc toplayacağım ekran kartınu para biriktirip alacağım şuanlık bütçe 2500 TL
bu sistemi düşünüyorum nasıl
75hz monitör 16 9 oynarım o zaman tşkoynatır tabii ki
ama 4:3 low 144 üstü görür.
16:9 90-100 alır diye tahmin ediyorum
4350G güzel. 3400G ile kafa kafayalar galiba. Ama APU konularında @tavukdönerayran daha bilgili.başka konuda bir arkadaş 4350g önerdi o nasıl
abi apu ne demek4350G güzel. 3400G ile kafa kafayalar galiba. Ama APU konularında @tavukdönerayran daha bilgili.
APU AMD işlemcilerde işlemci içine gömülü olan dahili grafik birimi, ekran kartı.abi apu ne demek
kısaca yazsan
inteldeki adı nedirAPU işte AMD işlemcilerde işlemci içine gömülü olan dahili grafik birimi, ekran kartı.
Kanka boşu boşuna zorlamana gerek yok 400 TL ye Rx 560 4 GB aldım fırsat kovala idarelik 2 GB bir kart alırsın 400 - 500 TL ye oynarsın uzun süre sonra yüksek bir kart alırsınekran kartı olmadan pc toplayacağım ekran kartınu para biriktirip alacağım şuanlık bütçe 2500 TL
bu sistemi düşünüyorum nasıl
ne zaman aldın şimdi ex 460 oemi adamlar 600 rl ye ilana koymuşKanka boşu boşuna zorlamana gerek yok 400 TL ye Rx 560 4 GB aldım fırsat kovala idarelik 2 GB bir kart alırsın 400 - 500 TL ye oynarsın uzun süre sonra yüksek bir kart alırsın
Intel'deki adını bilmiyorum maalesef. Sanırım Pentium Gold işlemciler de APU olarak sayılıyor. Tam emin değilim.inteldeki adı nedir
oem rx 460ne zaman aldın şimdi ex 460 oemi adamlar 600 rl ye ilana koymuş