Selman Karaa
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 8,261
Bu fiyata mükemmel işlemci, rakibi olan hatta 10100f den bile kötü olan işlemcinin n11 fiyatı dışında ki en ucuz fiyatı 1416TL. Bu fiyata kaçırmayın, kapın diyorum.
Knk sakinBu fiyata mükemmel işlemci, rakibi olan hatta ondan bile iyi olan işlemcinin n11 fiyatı dışında ki en ucuz fiyatı 1416TL. Bu fiyata kaçırmayın, kapın diyorum.
Demek ki indirim adam ölmemiş.Bu fiyata mükemmel işlemci, rakibi olan hatta 10100f den bile kötü olan işlemcinin n11 fiyatı dışında ki en ucuz fiyatı 1416TL. Bu fiyata kaçırmayın, kapın diyorum.
forum.donanimarsivi.com
10100F den kötü olan işlemciyi n11 sitesi dışında neredeyse 2 katına satarak pek adam olunmuyor yalnızKnk sakin
İntel almam AMD adamdır.
Bu attığın hiçbir şey ifade etmiyor, orada kötü indirimler var ve bir sürü şey var. Çok iyi indirim olanları foruma gösteriyorum?🔥İndirim - İtopya Bayram İndirimleri Başladı!
Benim hoşuma gitti açıkcası ürünler. https://www.itopya.com/efffsane-bayram/forum.donanimarsivi.com
Bu ekonomide normal. Çok satılan bir işlemci olduğu için fiyatı doğal olarak arttı. Gerçi şöyle bir gerçek var eğer dolar 1tl olsa virüs olmasa vergiler azalsa bu işlemciler 300-400TL olurdu...10100F den kötü olan işlemciyi n11 sitesi dışında neredeyse 2 katına satarak pek adam olunmuyor yalnız![]()
aynı fiyata bir arkadaş 9100F atmıştı. "indirim" diyordu bide.Bu fiyata mükemmel işlemci, rakibi olan hatta 10100f den bile kötü olan işlemcinin n11 fiyatı dışında ki en ucuz fiyatı 1416TL. Bu fiyata kaçırmayın, kapın diyorum.