i3-10100F 989 TL'ye alınır mı?

Enivici Vokke

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,384
Geçen 60 TL ucuza 928'e satılmıştı. 60 TL az gibi gözükebilir ancak öğrenci olduğum için edebildiğim her yerden kar etmeye çalışıyorum.
Henüz anakartım da yok ve bir süre anakart indirimi bekleyeceğim. Sizce bu işlemci 2-3 hafta sonra 989 TL'den düşer mi artar mı?

bence artar.

Geçen 60 TL ucuza 928'e satılmıştı. 60 TL az gibi gözükebilir ancak öğrenci olduğum için edebildiğim her yerden kar etmeye çalışıyorum.
Henüz anakartım da yok ve bir süre anakart indirimi bekleyeceğim. Sizce bu işlemci 2-3 hafta sonra 989 TL'den düşer mi artar mı?
899 TL'ye satıldı geçen. Keşke alsaydın. Vatan'da hemde.

bence al benim en düşük bildiğim fiyat bu civarlarda ama daha da indirim olur mu bilmiyorum

1K gayet güzel ve piyasanın altında. Daha ucuza belki denk getirilebilir ancak hem vakit ayırmanız gerekiyor hemde indirime gireceği kesin değil hem de bekleyip bilgisayarsız kalmanıza değer mi bu da var.

Alabilirsin dostum.

1K gayet güzel ve piyasanın altında. Daha ucuza belki denk getirilebilir ancak hem vakit ayırmanız gerekiyor hemde indirime gireceği kesin değil hem de bekleyip bilgisayarsız kalmanıza değer mi bu da var.
Bilgisayarım var. i3 10100f ve anakart alıp upgrade yapacağım. İşlemciyi alsam bile muhtemelen uzun bir süre anakart indirimi bekleyeceğim.
Anakart indirimi beklerken işlemciye indirim gelirse üzer. Dediğim gibi, öğrenciyim ve tasarruf etmek zorundayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,596
Üyeler
195,674
Son üye
VIANNÆ
Geri