i3 10100F + GTX 1660 SUPER SİSTEM NASIL OLMUŞ İŞ GÖRÜR MÜ?

Reaksiyon skoru
16

Adata XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-SR30 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe x2

SİSTEM İŞ GÖRÜR MÜ?
BU SİSTEME UYGUN 500 TL BÜTÇELİ KASA ÖNERİSİ (PSU'LU)

Adata XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-SR30 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe x2

SİSTEM İŞ GÖRÜR MÜ?
BU SİSTEME UYGUN 500 TL BÜTÇELİ KASA ÖNERİSİ (PSU'LU)
O sonda istediğin imkansız.

peki önerin nedir kompakt bir şeyler arıyorum
Kaliteli bir PSU ve ortalama Mesh bir kasa. Tavsiyem sadece PSU’ya 500 TL bandında ayırman 400-500-600 civarı. İstersen kısa bir süre Uzay Montaj kullanabilirsin, kasasız yani. Ama bütçen de varsa kasa da alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

500TL kasa PSU bu sisteme layık bir şey yok.

Kaliteli bir PSU ve ortalama Mesh bir kasa. Tavsiyem sadece PSU’ya 500 TL bandında ayırman 400-500-600 civarı. İstersen kısa bir süre Uzay Montaj kullanabilirsin, kasasız yani. Ama bütçen de varsa kasa da alabilirsin.

psu için söylemişsiniz ok ! Ben ssd için sandım

çok fiyat farkı var ama bunu almanızı öneririm ben hiç üzmez

O sonda istediğin imkansız.
önerin nedir 800 tl civarı.

önerin var mı 800 tl civarı

eyvallah sistem de sıkıntı yok değil mi iş görür.

önerin nedir 800 TL civarı.

önerin var mı 800 TL civarı

Kasa daha iyi olabilir PSU iyidir, alternatif olarak High Power Gold Performance 550W ya da MWE 550W veya şu LVII 550W, FSP Hydro 600 W gibi PSU’lar da düşünebilirsin kasa konusunda @crazyreign belki yardımcı olur. Ama bu kasa da iyidir mesh falan.

@crazyreign önerdiğim PSU’ların kötü olduğunu düşündüğünden mi üzgün attın. İyi PSU’lar aslında.

Geri