R3b311i0n_01
80+ Bronze
silindi
Son düzenleme:
Hocam Kasa PSU nedir bide M200 yerine AG400 daha uygun olur. Onun disinda sistem iyi gozukuyor.
Vento vg15fe + 550w fspHocam Kasa PSU nedir bide M200 yerine AG400 daha uygun olur. Onun disinda sistem iyi gozukuyor.
Tamamdir hocam dedigim gibi Snowman yerine daha kaliteli bir sogutucu da alirsaniz tamam olur ama biraz darbogaz yapabilir ekran kartiniz 2060 daha saglikli bir tercih olur.Vento vg15fe + 550w fsp
1000e satman zorKoyarım 1200'e pazarlık sünnettir falan yazarım minimum 1000e satarım kfg tam 10 ay garantisi var sıkıntısız
2. Elde aralarında 1k fark var zaten bence değmez. Hocam ben busistemle valorant rust rdr2 gibi oyunlar oynayacağım düşük grafiklerle akıcı oynatır mi bu oyunlarıTamamdir hocam dedigim gibi Snowman yerine daha kaliteli bir sogutucu da alirsaniz tamam olur ama biraz darbogaz yapabilir ekran kartiniz 2060 daha saglikli bir tercih olur.
Hocam high ayarlarda bile oynarsin RDR 2 yi sikinti yapma. Valorant rust zaten okadar yuksek bir sistem istemiyor 120+ FPS alacagini dusunuyorum.2. Elde aralarında 1k fark var zaten bence değmez. Hocam ben busistemle valorant rust rdr2 gibi oyunlar oynayacağım düşük grafiklerle akıcı oynatır mi bu oyunları
Eyvallah hocam çok sağolunHocam high ayarlarda bile oynarsin RDR 2 yi sikinti yapma. Valorant rust zaten okadar yuksek bir sistem istemiyor 120+ FPS alacagini dusunuyorum.
Bi sorum daha olacaktı perfan 120h alınır mı bu sisteme ya da sizin önerdiğiniz ag400 hangisi daha iyi performans sağlarHocam high ayarlarda bile oynarsin RDR 2 yi sikinti yapma. Valorant rust zaten okadar yuksek bir sistem istemiyor 120+ FPS alacagini dusunuyorum.
Olur ama LGA 1700 braket kiti de almaniz gerekiyor Perfan 120 H nin kutusundan cikmiyor diye biliyorum. Onun disinda RGB siz istiyorsaniz AG 400 de is gorur hocam.Eyvallah hocam çok sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi sorum daha olacaktı perfan 120h alınır mı bu sisteme ya da sizin önerdiğiniz ag400 hangisi daha iyi performans sağlar