RTX 2060S Sistem (Busefer Kendime)

Yav sen nediyon?Bende 4 adet 7080ti var onu bile geçiyor.
O oyunda 5700xt 2080ti bile geçiyor.
Ben 100 yıl sonrasından geliyorum 5700xt şu an jüpiterde üretilmiş olan XRTX 9000 ekran kartını oyunlarda hala geçiyor.
Amd Tek tercihim

Ben 100 yıl sonrasından geliyorum 5700xt şu an jüpiterde üretilmiş olan XRTX 9000 ekran kartını oyunlarda hala geçiyor.
Amd Tek tercihim
Kanka sen baya geride kalmışsın benim nvidia ceosu amcaoğlu onda XXRRTTXXRTX 28828282829292929292929Xtxttxtxtx ekran kartı var onu bile geçiyor.

Kanka sen baya geride kalmışsın benim nvidia ceosu amcaoğlu onda XXRRTTXXRTX 28828282829292929292929Xtxttxtxtx ekran kartı var onu bile geçiyor.
Ben bildiğin oyunda adamları öldüremediğimde elimi ekranın içine sokup öldürüyorum

Ama böyle bir teknoloji gereksiz çünkü amd daha çok fps alıyo be

Ben bildiğin oyunda adamları öldüremediğimde elimi ekranın içine sokup öldürüyorum

Ama böyle bir teknoloji gereksiz çünkü amd daha çok fps alıyo be
Yalnız bişey diyecem.Hani Rtx doğallık bozuyor diyorlar ya.O Rtx 5700de olsa görcen sen onları.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Voltranı oluşturalım
Seni almak zor aramıza.Neyse anakartı modlarız alırız seni de.

Yalnız bişey diyecem.Hani Rtx doğallık bozuyor diyorlar ya.O Rtx 5700de olsa görcen sen onları.

Nvidia alınmaz her gün wattman mavi ekran yiyorum bıktım

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici

Pentium da athlon olmuş modlarız artık :)

Dostum kas gücü olarak RX 5700 XT daha iyi ama RTX, DLSS 2.0 ve Nvenc gibi içerikleri de deneyimlemek istiyorsan 2060S alabilirsin.

Dostum kas gücü olarak RX 5700 XT daha iyi ama RTX, DLSS 2.0 ve Nvenc gibi içerikleri de deneyimlemek istiyorsan 2060S alabilirsin.
Arkadaşlara sadece fps olarak daha iyi dedim ama demediklerini bırakmadılar nvidia fan boyları sizi :d.
Bide aradaki fiyat farkını göz önünde bulunduracaksak.Zaten arkadaşın bütçesi rtx 2060s yetiyor rx 5700 xt rtx 2070s ile kapışıyor ama siz okumayı bile bilmediğiniz için ben arkadaşa sadece önerimi yaptım onun tercihi.

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,022
Üyeler
187,764
Son üye
Dondurmacı
Geri