Ceasar123
80+ Silver
Bakarmısınız sağına soluna.Psum everse (4 yıllık patlamadı) ve max 180w alabildim karttan
12v dan kaç watt verebiliyor.
PSU nun üzerinde yazar.
Bakarmısınız sağına soluna.Psum everse (4 yıllık patlamadı) ve max 180w alabildim karttan
Hocam daha bugün test yaptım işlemci 65 dereceyi ne yaparsan yap geçmiyorHemen soğutucu konuşmaya gerek yok.
Konu sahibi işlemcisini bi 5dk prime 95 testine soksun.
Testi kapatmadan, test esnasında işlemci ne kadar hızlı çalışıyor o önemli. Eğer 4.3ghz de çalışıyorsa isterse 95 olsun ne olacak.
Ryzen 7500F mesela 97 dereceden sonra hız kesiyor. Mesela o işlemci için ha 95 derece ha 50 derece aynı.
Eğer hız kesmiyorsa sıcaklık sorun değil.
Hızına bakın.Hocam daha bugün test yaptım işlemci 65 dereceyi ne yaparsan yap geçmiyor
408wBakarmısınız sağına soluna.
12v dan kaç watt verebiliyor.
PSU nun üzerinde yazar.
3.7 - 4.13 arasıHızına bakın.
Test esnasında kaç ghz çalışıyor o önemli.
Tamam normal hızlarda.Konunun başlığı için cevap veriyorum 9400f e 4060 taktım pubg hariç darboğaz yok sizin kart 4060 tam güçlü mi değil mi bilgim yok bence aman aman bi oran da olmaz
PSU da yetiyor gibi aslında güç olarak.
Sorun anakartta olabilir mi h510m rTamam normal hızlarda.
Baktım test videolarına doğruluyor bunu, işlemcinizin soğutması yeterli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam amd kartta psu çok farkediyor. Kaliteli bir şey olmazsa sadece fps, drop vs değil wattman ile de uğraşır. Amd ci ve amd kullanan birisi olarak söylüyorumTamam normal hızlarda.
Baktım test videolarına doğruluyor bunu, işlemcinizin soğutması yeterli.
Zannetmiyorum hocam. Muhtemelen işlemci yetmiyor. Aynı zamanda psu da değişmeli.Sorun anakartta olabilir mi h510m r
Ne önerirsiniz hocam link atın da bu akşam bitsin bu çile (f/p olsun lütfen)Hocam amd kartta psu çok farkediyor. Kaliteli bir şey olmazsa sadece fps, drop vs değil wattman ile de uğraşır. Amd ci ve amd kullanan birisi olarak söylüyorum
Zannetmiyorum hocam. Muhtemelen işlemci yetmiyor. Aynı zamanda psu da değişmeli.
Bende aynı fikirdeyim.Zannetmiyorum hocam. Muhtemelen işlemci yetmiyor. Aynı zamanda psu da değişmeli.
Hocam benim yatmam gerekiyor şu an yoksa yarın uykusuzluktan ölürüm. Sabaha atarım linkleri.Ne önerirsiniz hocam link atın da bu akşam bitsin bu çile (f/p olsun lütfen)
Bütçe ne?Ne önerirsiniz hocam link atın da bu akşam bitsin bu çile (f/p olsun lütfen)