I3-12100f den i5-12400f e geçişte droplar tamamen ortadan kalkarmı?

Hocam test ederken fotoğraf atın bakalım şimdi drop yemeyeyim diye işlemci değiştirirsiniz durum aynı kalır canınız sıkılır
Sağolun hocam düşündüğünüz için 20 aralık 2023 deki videoyu buldum bu şekilkdeydi değerler isterseniz oyun içi yaşadığım drop darboğazıda atabilirim video şeklinde

Sağolun hocam düşündüğünüz için 20 aralık 2023 deki videoyu buldum bu şekilkdeydi değerler isterseniz oyun içi yaşadığım drop darboğazıda atabilirim video şeklinde

İşlemci değerlerinde düşüşte yok değişik oeki hocam AM5 e geçmeye ne dersiniz bence daha iyi olur bütçe durumunuzu bilmiyorum ama daha ileri dönük bir upgrade olur

İşlemci değerlerinde düşüşte yok değişik oeki hocam AM5 e geçmeye ne dersiniz bence daha iyi olur bütçe durumunuzu bilmiyorum ama daha ileri dönük bir upgrade olur
Bütçe durumum olsaydı zaten bu sistemden kurtulup 5060 lı am5 ddr5 sisteme geçerdim

Aslında sıfır alıp denemek lazım fps drop olucakmı diye olursa direkt iade ederim

bence senin windowsunda bi sorun var, format atıp bak drop sorunu gececek mi diye

bence senin windowsunda bi sorun var, format atıp bak drop sorunu gececek mi diye
Keşke o kadar kolay bir sorun olsa hocam konuyu okumadınız sanırım 2 yıldır böyle 50 defa formatlamışımdır biosdan normal v.s

Keşke o kadar kolay bir sorun olsa hocam konuyu okumadınız sanırım 2 yıldır böyle 50 defa formatlamışımdır
evet sadece ilk mesajini okudum. rtx3050 ile %100 kullanima dayanmasi saçma, ve 12100f o kadar berbat bir işlemci değil. oyun açıkken görev yoneticisinden ss at cpu, ram ve disk kullanimin kaçta bakalım

• Beğen
Reaksiyonlar: Tykg
evet sadece ilk mesajini okudum. rtx3050 ile %100 kullanima dayanmasi saçma, ve 12100f o kadar berbat bir işlemci değil. oyun açıkken görev yoneticisinden ss at cpu, ram ve disk kullanimin kaçta bakalım
Ekran kartı 60 70 80 90 civarlarında takılıyor

Ekler

• 1752484376206.webp
    1752484376206.webp
    20 KB · Hit: 12
ne oynarken o civarlara takılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siz steam pubg oynuyormussunuz bende mobıle sandım mobılde gpu yemiyor çünkü
En çok droptan oynanmicak oyunlar fortnite pubg rezalet. CS Valorant oynanıyor çok arada sırada drop oluyor

Geri