Bende de aynı anakart var. RGB desteği yok. Arkadakı kontrolcüye uzanıyorsa takabilirsiniz oraya.anakart H610M-K D4 sanırım desteği yok. Öndeki 3 fan rgb ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
gerçi onlar arkadaki kontrolcüye bağlı
Fotoğrafını atabilir misinz bir bakayımuzanıyor da orda aynı girişten göremedim
maalesef kasayı kurdum, ancak yarın atabilirim.Fotoğrafını atabilir misinz bir bakayım
Çok güzel değerler güle güle kullanın RGB kontrolcüsünün fotoğrafını yarın atarsanız tekrar bakarız. İyi geceler.maalesef kasayı kurdum, ancak yarın atabilirim.
@Ysfgms bu arada soğutucuyu kurmadan önce girdiğim gibi 80-85 dereceleri gördüğüm AC odyssey de, soğutucuyu kurduktan sonra yine girdiğim gibi 47-49 dereceleri gördüm, 1-2 saniyeliğine 50-51 derecelere çıktı sadece.
@Ysfgms etiketlemeyi unutmuşum.iyi akşamlar hocam arkadaki kontrolcünün fotosunu istemiştiniz.Alıntıyı görüntüle
Bunu ilk defa gördüm hocam. Benim kontrolcü böyle değil. Benimki pinli.iyi akşamlar hocam arkadaki kontrolcünün fotosunu istemiştiniz.Alıntıyı görüntüle
bunu nasıl yaparız ne yalan söyleyim bilmiyorum hocamBunu ilk defa gördüm hocam. Benim kontrolcü böyle değil. Benimki pinli.
dönüştürücü kablo vs. yok mudur? ben sırf argb si için aldım bunu argb olmazsa yıkılırımBunu ilk defa gördüm hocam. Benim kontrolcü böyle değil. Benimki pinli.
bunu nasıl yaparız ne yalan söyleyim bilmiyorum hocam
Dönüştürücüsü vardır muhtemelen. Ama bu ne girişi bilmiyorum.dönüştürücü kablo vs. yok mudur? ben sırf argb si için aldım bunu argb olmazsa yıkılırım
Bu işaretlediğim yerdeki kablolar fanların kabloları dimi? Bi tanesinin ucunu çıkarıp foto atabilir misin?iyi akşamlar hocam arkadaki kontrolcünün fotosunu istemiştiniz.Alıntıyı görüntüle
hocam kusura bakmayın son bi kaç gündür hasta olduğum için kasanın arkasını açacak fırsatım olmamıştı.Dönüştürücüsü vardır muhtemelen. Ama bu ne girişi bilmiyorum.
Bu işaretlediğim yerdeki kablolar fanların kabloları dimi? Bi tanesinin ucunu çıkarıp foto atabilir misin?