Ysuflix
80+ Gold
koptum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bi argb kontrolcü olmuş 300 tl :'(bende argb li aldım da argbsini kullanamıyorum kabloyu takacak yer yokmuş
koptum
bi argb kontrolcü olmuş 300 tl :'(bende argb li aldım da argbsini kullanamıyorum kabloyu takacak yer yokmuş
var aslında kasanın kendi kontrolcüsü ama oraya da uymuyor. Hatta şöyle bi konu da açtım ama bilen eden yok sanırım.koptum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bi argb kontrolcü olmuş 300 TL :'(
konuya yazıyorum hocamvar aslında kasanın kendi kontrolcüsü ama oraya da uymuyor. Hatta şöyle bi konu da açtım ama bilen eden yok sanırım.
Yardım - Soğutucunun ARGB kablosu için dönüştürücü arıyorum.
Bir kaç hafta önce ARGB olduğu için bu soğutcuyu almıştım, fakat bu soğutucunun ARGB kablosunu kasamda takabilceğim bi yer yok. Kasanın arkasındaki kontrolcüye takmayı düşünüyorum ve bu yüzden dönüştürücü arıyorum fakat bulamadım, yardımcı olur musunuz? Soğutucunun ARGB kablosu. Kasanın...forum.donanimarsivi.com
Kulaktan dolma değil Abdullah abi bile stok soğutucu yeterli geliyor dedi sizinki bir degisikdeğil. kulaktan dolma bilgiler bunlar. m100r fena bi hava akışı var kasanın, mx4 sürülü 12100f 80 derece gördüm.
değişik değil bana da stok fanı yetiyor, sadece macunu bittiği için fazla ısınmaya başlamıştı. Bende uzun zamandır soğutucu almak istiyordum zaten hem soğutucumu değiştiririm hem de macunu değiştiririm dedim.Kulaktan dolma değil Abdullah abi bile stok soğutucu yeterli geliyor dedi sizinki bir degisik
ben o değeri normal kabul edemiyorum hocamKulaktan dolma değil Abdullah abi bile stok soğutucu yeterli geliyor dedi sizinki bir degisik
Bak bende diyorum ki senin kabul etmen değil mesele sadece bunun kulaktan dolma olmadığı internette bir çok videoda olduğu hocamben o değeri normal kabul edemiyorum hocam
Hah bak ben termali kastetmiyorum intelin kutuya koyduğu stok fanın yettiğini söylüyorum değişikten kastım o yanlış anliyosundeğişik değil bana da stok fanı yetiyor, sadece macunu bittiği için fazla ısınmaya başlamıştı. Bende uzun zamandır soğutucu almak istiyordum zaten hem soğutucumu değiştiririm hem de macunu değiştiririm dedim.