çok rahatherşeyı açar mı reis bir şeyi yüksletmeye gerek var mı?
Ben dün iptal ettim aradım iptal ediyorum yeni sistem alacağım diye , dün iptal edilen ürünün parası bugün hesabıma yansıdı. Ben de durum böyle oldu sen de nasıl olur bilemem ama sormak lazım.Selamlar ben de https://www.itopya.com/mentor-foxin...-v2-12gb16gb-ddr4512gb-m2-nvme-ssdgefo_h23451 bu sistemi almıştım therlatake 550w s200 yapıp, iptal edip bu konudaki sistemi almak mantıklı mı iptal süreci nasıl ilerliyor bilgisi olan varmıi? İptal edip geçmek mantıklı mı?
itopya'yı arayıp mı iptal ettiniz , site üzerinden mi hocam.Ben dün iptal ettim aradım iptal ediyorum yeni sistem alacağım diye , dün iptal edilen ürünün parası bugün hesabıma yansıdı. Ben de durum böyle oldu sen de nasıl olur bilemem ama sormak lazım.
Site üzerinden iptal ettim akşam da iptal onayı verildi. İade süreci başladı dedi banka bugün sabahta hesabıma baktığımda para gelmişti. Ben dün iptal ederken diğerini de almıştım ama iptal nedeni olarak şu kodlu siparişim nedeniyle iptal ettim dedim açıklamaya.itopya'yı arayıp mı iptal ettiniz , site üzerinden mi hocam.
bende iptal edip bu sisteme geçtim, allah utandırmasınSite üzerinden iptal ettim akşam da iptal onayı verildi. İade süreci başladı dedi banka bugün sabahta hesabıma baktığımda para gelmişti. Ben dün iptal ederken diğerini de almıştım ama iptal nedeni olarak şu kodlu siparişim nedeniyle iptal ettim dedim açıklamaya.
Hayırlı olsun güzel sistemBende buna geçtim 5600lü sistemi ucuza yakalamıştım ona rağmen iptal edip bunu aldım
Planet -maverik sistemi mi diyorsun ben de onu aldım, iptal etmeyeceğim sanırımBende buna geçtim 5600lü sistemi ucuza yakalamıştım ona rağmen iptal edip bunu aldım
Arkadaşlar 13 k ya 6600 5500 sistemler var ama biraz takip etmeniz gerek en kötü her hafta 1-2 tane sistem çıkıyorKasa thermaltake anakart da mosfet soğutucu var ve 1tb M2 sistem alınır geldi bana buyurun linki
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
6650xt 6600 u parçalar yanlış mı yazdın aceb?Arkadaşlar 13 k ya 6600 5500 sistemler var ama biraz takip etmeniz gerek en kötü her hafta 1-2 tane sistem çıkıyor