- En İyi Cevap
- 26
Dediğim sistemi 120 GB ile alabilirsin işte.Taksit ile alacağım için ikinci el veya hazır para ile parça alamam.
Aynı fiyata denk geliyor zaten hemen hemen.
Dediğim sistemi 120 GB ile alabilirsin işte.Taksit ile alacağım için ikinci el veya hazır para ile parça alamam.
Hocam babam alacak sistemi.3500 dedi 3900 zor yaptım.Dediğim sistemi 120 GB ile alabilirsin işte.
Aynı fiyata denk geliyor zaten hemen hemen.
Şu ölü soket lafını bırakıni3 2400 den yukarıyı görmüyor
işlemci olarak da 3100 daha güçlü yaklaşık yüzde 10-12 kadar
her türlü ryzenli sistem daha mantıklı oluyor niye 4-8 bir işlemci varken 4-4 bir ölü soket alınsın ki?
Bir de discord arkada açıkken takılır ses falan gitmez diyorlar bu korkuttu beni doğru mu?Şu ölü soket lafını bırakın
Adam değiştirmeyi düşünmüyorum diyor.
1650 super ile daha fazla fps alacaktır.
3100 %10 15 daha iyi ama arada çok fiyat farkı var i3 ile.
Ya ne alakası var.Bir de discord arkada açıkken takılır ses falan gitmez diyorlar bu korkuttu beni doğru mu?
Bunu diyince korktum.Arkada oyun oynarken discord açarsan 4c 4t patlayabilir. Ses gitmeyebilir karşıya donabilir attabda
Sende de aynı sistem varmış güzel oldu bu1650 süper i3 9100f al sıkıntı olmaz
bende sorun olmuyor fps değerlerini youtube dan bakabilirsin yanlış anlama hangi oyunları oynadıgını bilmediğim içinSende de aynı sistem varmış güzel oldu bu
Oyun oynuyor musun?
Oyun oynarken arkada discord gibi şeyler açık olunca bir şey oluyor mu?
FPS değerlerin nasıl?
Valla bazıları yalan oluyor hocam.bende sorun olmuyor fps değerlerini youtube dan bakabilirsin
gta 5 60 80 arası ultra cs go 180 250 arası rocket legue 140 200 arası pubg 65 85 arası kapalı yerlerde 95 oluyo tüm oyunlar ultraValla bazıları yalan oluyor hocam.
Kendin oynadığın oyunlardan hangi ayarlarda kaç FPS aldığını söylersen sevinirim lütfen
Peki teşekkür ederim.Darboğaz oluyor mu peki?gta 5 60 80 arası ultra cs go 180 250 arası rocket legue 140 200 arası PUBG 65 85 arası kapalı yerlerde 95 oluyo tüm oyunlar ultra
aynı paraya denk geliyır fiyat farkı nerde?Şu ölü soket lafını bırakın
Adam değiştirmeyi düşünmüyorum diyor.
1650 super ile daha fazla fps alacaktır.
3100 %10 15 daha iyi ama arada çok fiyat farkı var i3 ile.