- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 25,884
Beyler 350w yeterli olurmu?
Eminmisiniz?yeterli olur
Hangi PSU?
Yeter diye tahmin ediyorum.![]()
TX PowerMAX 350W 2xSATA, 2xIDE, 8Pin CPU 1xPCI-E Çıkışlı Güç Kaynağı (TXPSU350S1) | Teknobiyotik
TX PowerMAX 350W Güç Kaynağı 2x 12V Çift Kanal ile Gücünüze Güç Katacak ! Cep Yakmayan, Ekonomik, Stabil Güç Kaynağı TX kaliteyi ekonomik fiyata sunduğu PowerMAX serisi toplam 350W çıkış gücüne sahip güç kaynağını tasarladı. Pek çok bilgisayar...www.teknobiyotik.com
hocam bu psunun sertifikası yok başka psulara bak![]()
TX PowerMAX 350W 2xSATA, 2xIDE, 8Pin CPU 1xPCI-E Çıkışlı Güç Kaynağı (TXPSU350S1) | Teknobiyotik
TX PowerMAX 350W Güç Kaynağı 2x 12V Çift Kanal ile Gücünüze Güç Katacak ! Cep Yakmayan, Ekonomik, Stabil Güç Kaynağı TX kaliteyi ekonomik fiyata sunduğu PowerMAX serisi toplam 350W çıkış gücüne sahip güç kaynağını tasarladı. Pek çok bilgisayar...www.teknobiyotik.com
Hocam alabileceğin en kötü PSU yu alıyorsun herhalde.200W veriyor. Bence yetmez.
Kendim kullanmayacağmı biliyorum psu nun kötü olduğunu.hocam bu psunun sertifikası yok başka psulara bak
Kart 6 pinli mi yoksa gücü anakart tan mı alacak?
www.n11.com
6 pinli.Ekran kartının soruyorum normalde 90 watt 6 pin ama 75 watlık versiyonları da var 6 pinş olmayan.