İ3 9100f msı rx570 cs 100 fps

LetHa1

80+
Reaksiyon skoru
0
selamunlaeyküm bilgisayarıma regedit ayarı ve 1 2 program ile daha fazla fps almak içinyöntemler denedim (yapmadan 300 fps ortalama alıyorum) yaptıkdan sonra fps birden yarı yarıya düştü
sonra yapamadım eski haline alamadım pc formar attım düzelmedi pc ciye götürdüm ona dormat attı düzelmedi sorunuda çözemedi bu konu hakkında bana yardım edecek bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa Allah onlardan razı olsun

Yaptığınız videodaki adımların tek tek tersini yapın

Regedit, disk temizleme ve internette yer alan (+100 fps) garanti fazla alırsınız başlıklı videolu hurafeler tamamen izleyici çekmek için yapılan şeylerdir.
Regedit işlemleri, disk temizleme tarzı işlemler veya prefetch ya da temp temizleme işlemleri en fazla 1-2 fps fark ettirebilir.
Onu da gözle görmenizin imkanı yok.

Önemli olan Sistem donanımlarının gücüdür, oyun performansınızı bunlar etkiler.
Sizin dışarıdan yapacağınız windows veya donanım yazılımları aracılığıyla müdahaleleriniz ile ya sorun ortaya çıkarırsınız ya da aldığınız önceki performansınızı da alamazsınız.
Keşke yapmasaydınız, zaten aldığınız Fps sisteminize göre normal değerdeymiş.

Formatın bu sorunu çözmesi gerekli, eğer sadece regeditte işlemler yaptıysanız.

Yaptığınız videodaki adımların tek tek tersini yapın
Hatırlasam ztn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Regedit, disk temizleme ve internette yer alan (+100 fps) garanti fazla alırsınız başlıklı videolu hurafeler tamamen izleyici çekmek için yapılan şeylerdir.
Regedit işlemleri, disk temizleme tarzı işlemler veya prefetch ya da temp temizleme işlemleri en fazla 1-2 fps fark ettirebilir.
Onu da gözle görmenizin imkanı yok.

Önemli olan Sistem donanımlarının gücüdür, oyun performansınızı bunlar etkiler.
Sizin dışarıdan yapacağınız windows veya donanım yazılımları aracılığıyla müdahaleleriniz ile ya sorun ortaya çıkarırsınız ya da aldığınız önceki performansınızı da alamazsınız.
Keşke yapmasaydınız, zaten aldığınız Fps sisteminize göre normal değerdeymiş.

Formatın bu sorunu çözmesi gerekli, eğer sadece regeditte işlemler yaptıysanız.
Ekran kartı vs öncelikli kullanmak için de bir iki sey kullandım

Geri