ya anlatamıyoruz ya anlamıyorsun intel 9. nesil asla alınmaz sürekli soket vs değişir 1600af ikisinide TOKATLAR internete güvenmiyorsan vatanında internet alışveriş sitesi var güvenilmemesi lazım internetten alışveriş gayet güvenilirdir i3 alırsan 2 sene sonra MUTLAKA upgrade etmen gerekir buda en az 1600 af $ b450 den 1300 TL tutar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
qp bilişim battı ama galiba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
gayet haklı bir yorum alırsanız kazık yersiniz
İyi de mağazaya gideceksen stok vardır illa. İstersen getirtebilirler. Ama ikisinden birini alacağım diye ısrar ediyorsan 3100.
beklemekde fayda illa beklemem diyorsan irternetden al.Kardeşim herhalde ben anlatamıyorum büyük harflerlede yazayım. Diyorsun ya sürekli soket değiştireceksin falan sistemi aldıktan sonra 3-4 sene upragade yapmayacağım. 4 sene sonra zaten anakart işlemci değiştireceğim. O yüzden şunu al upragade yapmazsın mantığı boş geliyor zaten hangisi alırsam alayım 4 sene upragade yapmayacağım.
Sorarım, fazla bekler miyim getirmelerini beklersem 1600AF'yi ?
Kardeşim herhalde ben anlatamıyorum büyük harflerlede yazayım. Diyorsun ya sürekli soket değiştireceksin falan sistemi aldıktan sonra 3-4 sene upragade yapmayacağım. 4 sene sonra zaten anakart işlemci değiştireceğim. O yüzden şunu al upragade yapmazsın mantığı boş geliyor zaten hangisi alırsam alayım 4 sene upragade yapmayacağım.
Pandemi sürecini de göz önünde bulundurursak en fazla birkaç gün uzar bence getirmeleri. Emin ol beklediğine değer. Daha iyisini almak varken neden bunları alasın ki ?Kardeşim herhalde ben anlatamıyorum büyük harflerlede yazayım. Diyorsun ya sürekli soket değiştireceksin falan sistemi aldıktan sonra 3-4 sene upragade yapmayacağım. 4 sene sonra zaten anakart işlemci değiştireceğim. O yüzden şunu al upragade yapmazsın mantığı boş geliyor zaten hangisi alırsam alayım 4 sene upragade yapmayacağım.
QP Bilişim batsaydı Tehcnopat sistemini toplamazdı. Adamlar hala aktif.qp bilişim battı ama galiba