- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 25,884
basit bir örnek80+ Sertifikası ne işe yarıyor söyler misin?
-elektrik faturası .d
basit bir örnek80+ Sertifikası ne işe yarıyor söyler misin?
+ Bir güç kaynağı 80+ise o zorlu testlerden geçmiştir.80+ sertifikası olan bi PSU da daha az güç tüketimi oluyor ve daha az ısınıyor.
80+ sertifikası olmayan bi PSU verdiği kadar veriyo gücü ama fazla ısınıyor eğer çok ısınırsa Allah göstermesin patlayabilir.
Ne alaka kardeşim?80+ sertifikası olan bi PSU da daha az güç tüketimi oluyor ve daha az ısınıyor.
80+ sertifikası olmayan bi PSU verdiği kadar veriyo gücü ama fazla ısınıyor eğer çok ısınırsa Allah göstermesin patlayabilir.
+ elektrik faturası 80+ almazsan daha çok gelebilir .d+ Bir güç kaynağı 80+ise o zorlu testlerden geçmiştir.
FSP'nin bir PSU'sunda yoktu ama verimli ve kaliteliydi. Masrafı azaltmak adına geçirmeyebilirler. Geçirmeseler bile sorun olmaz (Kaliteli markalar için)+ Bir güç kaynağı 80+ise o zorlu testlerden geçmiştir.
Psu dan Psu ya değişir birisi 80+ değildir ama ısınmazNe alaka kardeşim?
80+ Yoksa ısınmasıyla ne alakası var? Neden patlasın?
O ısınma ve Patlama mimarisi ve korumalarıyla ilgili.
Şimdi, FSP'nin PSUsunda 80+ Yok diye fazla mı ısınacak ve patlayacak?
+1FSP'nin bir PSU'sunda yoktu ama verimli ve kaliteliydi. Masrafı azaltmak adına geçirmeyebilirler. Geçirmeseler bile sorun olmaz (Kaliteli markalar için)
Böyle bisey buldum dediniz marjda ile aynı fiyat degirindeFSP 500 yada 600W tavsiye ederim.
rampage mi gerçekten?Böyle bisey buldum dediniz marjda ile aynı fiyat degirinde
Soruyorum sadece onerilirniz nedir dikkate alıyorum öğe göre hareket ediyorum kardeşimrampage mi gerçekten?
Böyle bisey buldum dediniz marjda ile aynı fiyat degirinde
Teşekürler fsp alcan 500w
Dostum rampage kendi üretmiyor çinde logo bastırıyor yani o psu ya güvenilmez fsp,corsair gibi markalar varken neden pc ni rampage psu suna emanet edersin ki .Soruyorum sadece onerilirniz nedir dikkate alıyorum öğe göre hareket ediyorum kardeşim![]()