olur ama ben ekran kartına yatırırsınız biraz daha daha iyi bi sistem alırsınız diye demiştim oda olur bütçe varsa13 olmazmı
Biraz param olsa direk alıcam ama maalesef daha sonra yükselticema 750 li sisteme maks 10k veririm 6650xt li sistem alın
Nasıl olsa taksit ile alıcam 13. Nesil 500 lira fln fark atıyor 1 nesil için değermiolur ama ben ekran kartına yatırırsınız biraz daha daha iyi bi sistem alırsınız diye demiştim oda olur bütçe varsa
hocam şöyle diyim sizin şeyinize göre ekran kartını biraz yükseltmek gerekiyor 13.nesil ile 12.nesil arasında uçurum bi fark yok gerçektnen az biraz daha yüksek ghz o kadar isterseniz hocam sizin için sorun olmaz ise ikinci el 8k bandına rx 6700xt bulunabilir hem taksit imkanınızda olabilir isterseniz biraz araştırınBiraz param olsa direk alıcam ama maalesef daha sonra yükselticem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl olsa taksit ile alıcam 13. Nesil 500 lira fln fark atıyor 1 nesil için değermi
Ramler ddr4 3200mhz driver son sürüm, geldikçe güncelliyorum. Psu FSP marka 550w gayet memnunum bu sistemden. 4 ay önce 11500e itopyadan almıştım.Ramler ddr4 mü 5 mi güncel driverlar kurulumu psu kaç watt
İkinci elede çok bulaşmak istemiyorum ama büyük ihtimal 2.el alıcam gibi duruyor temiz bulursam param güvendeyle hallederim teşşekür ederim ilginizehocam şöyle diyim sizin şeyinize göre ekran kartını biraz yükseltmek gerekiyor 13.nesil ile 12.nesil arasında uçurum bi fark yok gerçektnen az biraz daha yüksek ghz o kadar isterseniz hocam sizin için sorun olmaz ise ikinci el 8k bandına rx 6700xt bulunabilir hem taksit imkanınızda olabilir isterseniz biraz araştırın
ne demek iyi forumlar bu arada son olarak şunlara dikkat edin derim KFG durumuna içinin açılıp açılmamasına furmark testleri isteyin bide onlara bakın derim iyi forumlarİkinci elede çok bulaşmak istemiyorum ama büyük ihtimal 2.el alıcam gibi duruyor temiz bulursam param güvendeyle hallederim teşşekür ederim ilginize
KFG NEDİR DİĞER ÖNEMLİ HUSUSLARI BİLİYORUM GEÇENLERDE Bİ TAN RX580+ SE ALDIM TEMİZ MESELAne demek iyi forumlar bu arada son olarak şunlara dikkat edin derim KFG durumuna içinin açılıp açılmamasına furmark testleri isteyin bide onlara bakın derim iyi forumlar
KFG kutu fatura garantinin kısaltımı hocam hayırlı olsun bu arada rx 580KFG NEDİR DİĞER ÖNEMLİ HUSUSLARI BİLİYORUM GEÇENLERDE Bİ TAN RX580+ SE ALDIM TEMİZ MESELA
TEŞEKKÜR EDERİM MESELA BENİM KUTU YOKTU ANLADIM TEŞEKKÜRLER TEKRARDANKFG kutu fatura garantinin kısaltımı hocam hayırlı olsun bu arada rx 580
ne demek iyi forumlar caps açık kalmış sanırımTEŞEKKÜR EDERİM MESELA BENİM KUTU YOKTU ANLADIM TEŞEKKÜRLER TEKRARDAN