pcmeraklisi34
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,313
İ3 işlemcim var ama donma yapıyor kronik sorunmuş sanırım i5 alacam dükkandan ama o zamana kadar donmaları nasıl azaltırım overclock yaptım yine de donuyor.
İ3 işte 3.7GHz olan versiyonuhangi i3 tahmin mi ediyoz
bu bilgiler çok işe yarayacakİ3 işte 3.7GHz olan versiyonu
Nasıl hızlanır işte çok donuyor o lazımbu bilgiler çok işe yarayacak![]()
Satıp i5 alıyorsun hızlanıyor.Nasıl hızlanır işte çok donuyor o lazım
bro alıyorsun i9 işte 6ghz işlemci bakıyorsun keyfineNasıl hızlanır işte çok donuyor o lazım
Hocam çalıştır giripNasıl hızlanır işte çok donuyor o lazım
Bilgisayarcıya bana bi i5 ayarla dedim ayarlayacak zaten ama para birikene kadar idare etmem gerek i3 o yüzden hızlanması gerek.Satıp i5 alıyorsun hızlanıyor.
Bilgisayarcı senin İ3 6100'ü alıp İ5 2400 takmasınBilgisayarcıya bana bi i5 ayarla dedim ayarlayacak zaten ama para birikene kadar idare etmem gerek i3 o yüzden hızlanması gerek.
Ne takacak bilmiyorum en az 3000tl ayarla dedi ben pazarlıkla 2500e falan kapatırım diye düşündüm ama.Bilgisayarcı senin İ3 6100'ü alıp İ5 2400 takmasın![]()
Param olsa alırım zaten ama 10 binden aşağı olmuyor onlar.bro alıyorsun i9 işte 6ghz işlemci bakıyorsun keyfine
Bunları sorup araştırmazsan kazığı yersin dostum. Adama güvenip iş yapma sor ne takacak ne değişecek sistemde sonra da sahibindende fiyat araştırması yap. O paraya Eğer işlemcin İ3 6. nesilse gider İ7 6700K alırdım.Ne takacak bilmiyorum en az 3000tl ayarla dedi ben pazarlıkla 2500e falan kapatırım diye düşündüm ama.