Neler Yeni

İ5 10400F için hava soğutma önerisi

asper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Berat Zafer Durdu
Aklımda coolermaster ma410p modeli var. Önerilerinizi bekliyorum. Fiyat olarak 500tlyi geçmezse güzel olur.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,591
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Aklımda coolermaster ma410p modeli var. Önerilerinizi bekliyorum. Fiyat olarak 500tlyi geçmezse güzel olur.
O işlemcinin stok fanı yeterli bence. Görüntü için mi alıyorsun?

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,591
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Hayır, birde stok fan yeterli değil r6 oyununa girdiğimde 90 dereceleri gördüm
Nasıl? Stok fanınızı oturtmadınız ve ya termal macun bitti. O işlemci o sıcaklığı göremez kasan çok kötü değilse.

asper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Berat Zafer Durdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl? Stok fanınızı oturtmadınız ve ya termal macun bitti. O işlemci o sıcaklığı göremez kasan çok kötü değilse.
Tam oturttuğuma eminim termal macununuda yeni değiştirdim kasam cm mb511 argb

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
ben stok fan ile gayet güzel kullanıyorum zaten overclock da yapılmuıyor farklı soğutucu almanızın sebebi nedir

asper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Berat Zafer Durdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben stok fan ile gayet güzel kullanıyorum zaten overclock da yapılmuıyor farklı soğutucu almanızın sebebi nedir
çok ısınıyor cs go gibi basit bir oyunda bile 70 dereceleri görüyor boşta iken 50 derecelerde rainbow six siege de ise 90 dereceleri gördüm

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
çok ısınıyor cs go gibi basit bir oyunda bile 70 dereceleri görüyor boşta iken 50 derecelerde rainbow six siege de ise 90 dereceleri gördüm
kasanın hava akışını kontrol et bence işlemci kaynaklı değil bende kasada 1 adet fan çalışıyor birde işlemci fanı var boştayken 30 40 arası oyunda ise 70 i geçmiyor ki yüksek bir sıçaklık olduğunu düşünmüyorum

asper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Berat Zafer Durdu
kasanın hava akışını kontrol et bence işlemci kaynaklı değil bende kasada 1 adet fan çalışıyor birde işlemci fanı var boştayken 30 40 arası oyunda ise 70 i geçmiyor ki yüksek bir sıçaklık olduğunu düşünmüyorum
Kasamın hava akışı güzel fakat termal macun t6 ultra soğutucusunun içinden çıkan termal macun onu sürmüştüm t6 ultrayı neden kullanmadınız derseniz uymadı. Acaba termal macunun kalitesizliğinden kaynaklı olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyunda ise 70 i geçmiyor ki yüksek bir sıçaklık olduğunu düşünmüyorum
Birde hangi oyunlarda geçmiyor 70 dereceyi

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kasamın hava akışı güzel fakat termal macun t6 ultra soğutucusunun içinden çıkan termal macun onu sürmüştüm t6 ultrayı neden kullanmadınız derseniz uymadı. Acaba termal macunun kalitesizliğinden kaynaklı olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde hangi oyunlarda geçmiyor 70 dereceyi
forza horizonda ortalama 70 derece ama diğer oyunlarda 70 i geçmiyor hadi abartsak 80 desek gene çok değil bir performans kaybı yaşamıyorum . zaten işlemcideki stok fanda termal macun var siz onu silidiniz de t6 macunu mu sürdünüz yoksa işlemci fanıda macunlu 2 kat termal macun mu oldu

asper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Berat Zafer Durdu
forza horizonda ortalama 70 derece ama diğer oyunlarda 70 i geçmiyor hadi abartsak 80 desek gene çok değil bir performans kaybı yaşamıyorum . zaten işlemcideki stok fanda termal macun var siz onu silidiniz de t6 macunu mu sürdünüz yoksa işlemci fanıda macunlu 2 kat termal macun mu oldu
2 kat macun oldu maalesef heyecanımdan biraz aceleye getirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,185
Üyeler
168,256
Son üye
Agittoo
Top Bottom