O işlemcinin stok fanı yeterli bence. Görüntü için mi alıyorsun?Aklımda coolermaster ma410p modeli var. Önerilerinizi bekliyorum. Fiyat olarak 500tlyi geçmezse güzel olur.
Hayır, birde stok fan yeterli değil r6 oyununa girdiğimde 90 dereceleri gördümO işlemcinin stok fanı yeterli bence. Görüntü için mi alıyorsun?
Nasıl? Stok fanınızı oturtmadınız ve ya termal macun bitti. O işlemci o sıcaklığı göremez kasan çok kötü değilse.Hayır, birde stok fan yeterli değil r6 oyununa girdiğimde 90 dereceleri gördüm
SE-234.Aklımda coolermaster ma410p modeli var. Önerilerinizi bekliyorum. Fiyat olarak 500tlyi geçmezse güzel olur.
Tam oturttuğuma eminim termal macununuda yeni değiştirdim kasam cm mb511 argbNasıl? Stok fanınızı oturtmadınız ve ya termal macun bitti. O işlemci o sıcaklığı göremez kasan çok kötü değilse.
ben stok fan ile gayet güzel kullanıyorum zaten overclock da yapılmuıyor farklı soğutucu almanızın sebebi nedirAklımda coolermaster ma410p modeli var. Önerilerinizi bekliyorum. Fiyat olarak 500tlyi geçmezse güzel olur.
çok ısınıyor cs go gibi basit bir oyunda bile 70 dereceleri görüyor boşta iken 50 derecelerde rainbow six siege de ise 90 dereceleri gördümben stok fan ile gayet güzel kullanıyorum zaten overclock da yapılmuıyor farklı soğutucu almanızın sebebi nedir
kasanın hava akışını kontrol et bence işlemci kaynaklı değil bende kasada 1 adet fan çalışıyor birde işlemci fanı var boştayken 30 40 arası oyunda ise 70 i geçmiyor ki yüksek bir sıçaklık olduğunu düşünmüyorumçok ısınıyor cs go gibi basit bir oyunda bile 70 dereceleri görüyor boşta iken 50 derecelerde rainbow six siege de ise 90 dereceleri gördüm
Kasamın hava akışı güzel fakat termal macun t6 ultra soğutucusunun içinden çıkan termal macun onu sürmüştüm t6 ultrayı neden kullanmadınız derseniz uymadı. Acaba termal macunun kalitesizliğinden kaynaklı olabilir mi?kasanın hava akışını kontrol et bence işlemci kaynaklı değil bende kasada 1 adet fan çalışıyor birde işlemci fanı var boştayken 30 40 arası oyunda ise 70 i geçmiyor ki yüksek bir sıçaklık olduğunu düşünmüyorum
Birde hangi oyunlarda geçmiyor 70 dereceyioyunda ise 70 i geçmiyor ki yüksek bir sıçaklık olduğunu düşünmüyorum
forza horizonda ortalama 70 derece ama diğer oyunlarda 70 i geçmiyor hadi abartsak 80 desek gene çok değil bir performans kaybı yaşamıyorum . zaten işlemcideki stok fanda termal macun var siz onu silidiniz de t6 macunu mu sürdünüz yoksa işlemci fanıda macunlu 2 kat termal macun mu olduKasamın hava akışı güzel fakat termal macun t6 ultra soğutucusunun içinden çıkan termal macun onu sürmüştüm t6 ultrayı neden kullanmadınız derseniz uymadı. Acaba termal macunun kalitesizliğinden kaynaklı olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde hangi oyunlarda geçmiyor 70 dereceyi
2 kat macun oldu maalesef heyecanımdan biraz aceleye getirimforza horizonda ortalama 70 derece ama diğer oyunlarda 70 i geçmiyor hadi abartsak 80 desek gene çok değil bir performans kaybı yaşamıyorum . zaten işlemcideki stok fanda termal macun var siz onu silidiniz de t6 macunu mu sürdünüz yoksa işlemci fanıda macunlu 2 kat termal macun mu oldu