Neler Yeni

İ5 10400F Mi? 11400F Mi?

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
bence hani mazur görün fakat bir kaç kişiden daha bilgi aldım işini iyi bilen ve bana Ryzen i daha mantıklı ve iyi bulduklarını söyledi. Hocam :)))
tabikide r5 5600x i daha iyi bulucaklar ama bütçenizi hiç düşünmüyorsunuz ...
arada 600tl fark var işlemci ve anakart seçimi arasında
ayrıca stok fan yetersiz 300tl de öyle gidecek
1k ya yakın oluyor
yeterse paranız bende ryzen derim

01adanalı

80+ Silver
Bütçe yeterse R5 5600X almalısın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mustafa Ergön
tabikide r5 5600x i daha iyi bulucaklar ama bütçenizi hiç düşünmüyorsunuz ...
arada 600tl fark var işlemci ve anakart seçimi arasında
ayrıca stok fan yetersiz 300tl de öyle gidecek
1k ya yakın oluyor
yeterse paranız bende ryzen derim
Yani benin istediğim hani 5600x değil o kadar para bir işlemciye yatırmam pek akıl karı olmaz hem ben zaten ev kullanıcısıyım ve arada tabide oyun vsss. illaki oynuyorum. Herkeste oynar yan. Fakat ben 5600x alacağıma ileride indirimde vss.. bir ekran kartı alırım diye düşünüyorum ki 5600x ile 3600 arasında ciddi bir fiyat farkı olduğu ortada.

Hocam değerli görüşleriniz için baştan sona çok ama çok teşekkür ederim. Bunun üzerine şu aşağıda bulunan sistemi alacağım?
Çok fazla kez konu açtım evet ama , iyi kötü bir bilgi edindim sizler sayesinde. RYZEN sanki daha iyi geliyor çünkü , ben bir yandan oyun oynayacağım ve bir yandan da yayın yapmayı düşünüyorum? Bu yüzden bu seçimimi bu yönde kullandım. Umarım doğru bir adım atıyorumdur? Son kez sizden de bu konuda destek talep ediyorum. Pazartesi inş sistemi toplamayı düşünüyorum :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçe yeterse R5 5600X almalısın.
Hocam belirttiğim gibi değer mi ? bilemiyorum. Uzun vadede bana yetecek gibi RYZEN 5300 ki, hala ben 10 yıllık bir işlemci kullanıyorum ve eski sitemimde GTA 5 gibi FPS oyununda 40 ve üstü fps alıyorum. 720p ve 1080o arasında değişiyor tabi ki ama durum ortada siz ne düşünüyorsunuz?

01adanalı

80+ Silver
Yani benin istediğim hani 5600x değil o kadar para bir işlemciye yatırmam pek akıl karı olmaz hem ben zaten ev kullanıcısıyım ve arada tabide oyun vsss. illaki oynuyorum. Herkeste oynar yan. Fakat ben 5600x alacağıma ileride indirimde vss.. bir ekran kartı alırım diye düşünüyorum ki 5600x ile 3600 arasında ciddi bir fiyat farkı olduğu ortada.

Hocam değerli görüşleriniz için baştan sona çok ama çok teşekkür ederim. Bunun üzerine şu aşağıda bulunan sistemi alacağım?
Çok fazla kez konu açtım evet ama , iyi kötü bir bilgi edindim sizler sayesinde. RYZEN sanki daha iyi geliyor çünkü , ben bir yandan oyun oynayacağım ve bir yandan da yayın yapmayı düşünüyorum? Bu yüzden bu seçimimi bu yönde kullandım. Umarım doğru bir adım atıyorumdur? Son kez sizden de bu konuda destek talep ediyorum. Pazartesi inş sistemi toplamayı düşünüyorum :)

Hocam belirttiğim gibi değer mi ? bilemiyorum. Uzun vadede bana yetecek gibi RYZEN 5300 ki, hala ben 10 yıllık bir işlemci kullanıyorum ve eski sitemimde GTA 5 gibi FPS oyununda 40 ve üstü fps alıyorum. 720p ve 1080o arasında değişiyor tabi ki ama durum ortada siz ne düşünüyorsunuz?
Bütçe nedir anakart ve işlemci için ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mustafa Ergön

Ekler

• resim_2021-06-19_154038.png
    resim_2021-06-19_154038.png
    568.6 KB · Hit: 44

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
bütçe 4k yapabilir misiniz ?

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Hocam çok zorlarsam evet

Ne onerirsiniz

mhz sınırlama falan yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mustafa Ergön
R5 3600
B450M S2H
Olabilir.
Hocam eyw sağol

mhz sınırlama falan yok
Teşekkürler sağolun. Öneriniz içinde ayrıca Teşekkürler. Bu sistem beni kaç sene götürür hocam çünkü uzun bir sure sistem toplamayacağım. Ve Hem Yayın hemde oyun için nasıl?

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Hocam eyw sağol

Teşekkürler sağolun. Öneriniz içinde ayrıca Teşekkürler. Bu sistem beni kaç sene götürür hocam çünkü uzun bir sure sistem toplamayacağım. Ve Hem Yayın hemde oyun için nasıl?
yapacağım son öneriyi yapıyorum

3991TL

VEYA

5539TL

ikisi de ileriye dönük ikisi de çok iyi
ben olsam intel olanı alırım aşağıdaki 5k ya kadar geliyor daha hesaplı oluyor

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mustafa Ergön
yapacağım son öneriyi yapıyorum

3991TL

VEYA

5539TL

ikisi de ileriye dönük ikisi de çok iyi
ben olsam intel olanı alırım aşağıdaki 5k ya kadar geliyor daha hesaplı oluyor
Hocam çok teşekkürler çok sağolun. Bastan sonra 🙏😊 benim guc kaynağım yeterli olur diyorsunuz yani ve ileride bir Gtx 1660 Süper taksam ?

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Hocam çok teşekkürler çok sağolun. Bastan sonra 🙏😊 benim guc kaynağım yeterli olur diyorsunuz yani ve ileride bir Gtx 1660 Süper taksam ?
600w üstü psu vardı sanırsam sizde rahat besler

Top Bottom