damedamedameyo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 304
ramlerin nesi kötü olabilir ki ?Ram hariç idare eder ram berbat
ramlerin nesi kötü olabilir ki ?Ram hariç idare eder ram berbat
Ya hocam siz bir şey söyleyin lütfen kafam karıştıramlerin nesi kötü olabilir ki ?
RAM'lerin kaliteli olduğunu düşünüyorum ama arkadaşı anlamadım . Bir mağduriyet falan mı yaşadı RAM'le acaba ?Ya hocam siz bir şey söyleyin lütfen kafam karıştı![]()
![]()
Çipleri berbat XMP değeri performansı az. Daha iyi bellekler var. 3200 diye alıp 3733 falan yapabildiğiniz mesela.ramlerin nesi kötü olabilir ki ?
Sıkıntı yaşarsan cayma hakkından yararlanırsın en kötü .Hocam yani uğraşamam ama şimdi şöyle bir şey var. Sizce çok mu kötü bir seçim oldu. Anlamadım. 3200MHz CL16 işte.![]()
Yani ben başka bilinmedik markalara yönelmek istemedim ve birazda RGB olması daha hoş olur diyerekten , bu yöne seçim yaptım. Beni de tedirgin etti yaww.RAM'lerin kaliteli olduğunu düşünüyorum ama arkadaşı anlamadım . Bir mağduriyet falan mı yaşadı RAM'le acaba ?
Crucial Ballistix nasıldır sizce ?Çipleri berbat XMP değeri performansı az. Daha iyi bellekler var. 3200 diye alıp 3733 falan yapabildiğiniz mesela.
Ballistix üst seviyedir alabilirsiniz.Crucial Ballistix nasıldır sizce ?
Niye hocam bunda öyle bir şey yok mu?Çipleri berbat XMP değeri performansı az. Daha iyi bellekler var. 3200 diye alıp 3733 falan yapabildiğiniz mesela.
Corsair'dan böyle bir şey beklemiyordum . Üzdü biraz .Çipleri berbat XMP değeri performansı az. Daha iyi bellekler var. 3200 diye alıp 3733 falan yapabildiğiniz mesela.
Hocam bu aldığım ramler ile ilgili bir araştırma yapabilir misiniz?Crucial Ballistix nasıldır sizce ?
Bence de kötü değil . Bu RAM'le alakalı açılan konularda baya olumlu . Anlayamadım gitti .Hocam bu aldığım ramler ile ilgili bir araştırma yapabilir misiniz?
Hani gerçekten kötü mü merak ettim!!!
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam araştırmalarım sonucu hiç bir sıkıntı olmadığı görülmekte.
Herhangi bir kronik hatası yok? Beni çok tedirgin ettiniz!!!!!