i5 10400f Sıcaklık Normalmi?

kaangms

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
299
Merhabalar iyi akşamlar.
Yaklasık pc 5-6 gündür açık hiç kapanmadı sürekli arka planda oyun açık ancak ilk açtığım gün bilgisayarı sıcaklık 32-35derece arası gezinirken şuan 41-46 derece arası geziniyor. Soğutucum t6 Ultra. Normalmidir bu şekilde yükselmesi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar iyi akşamlar.
Yaklasık pc 5-6 gündür açık hiç kapanmadı sürekli arka planda oyun açık ancak ilk açtığım gün bilgisayarı sıcaklık 32-35derece arası gezinirken şuan 41-46 derece arası geziniyor. Soğutucum t6 Ultra. Normalmidir bu şekilde yükselmesi?
1618191651163.png

Merhabalar iyi akşamlar.

Alıntıyı görüntüle
fazlasıyla normal 6 günden fazla açık kalmış

Yük altında kaç derece oluyor?

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: RefX
Baya iyi değil mi , benmi yanlış biliyorum ?
Bilmiyorum i5 10400f o kadar güçlü bir işlemci değil sanırım?

Za
Baya iyi değil mi , benmi yanlış biliyorum ?
zaten bu 6 günlük süre zarfında sürekli oyun açıktı 8 tane (Silkroad)CPU kullanımı %15-%30 arası gezinip duruyordu.

Hayır onla alakalı değil. Testteki sıcaklıklara nereden baktınız ve kaç dakika yaptınız ?
1saatlik test sonucu yaklasık.Ama 1 ay filan oldu yapalı sanırsam

pc yi kapat biraz soğusun stok soğutucu kullanıyorsan artık soğutucu blok iyice ısınmıştır 35 40 dereceye gelmişti pc yi kapat 1-2 saat soğusun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,829
Üyeler
190,809
Son üye
Umut789
Geri