Eeprom
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 182
- İsim
- Emre
Yukarıda açıkladım bakabilirsin
Teşekkür ederim, inceledim. V2 dedikleri ürün eski nesil 240lıklarla aynı performansı veriyor, SE224 XT modelinin CM 240P Mirage modelinden 4-5 derece yukarıda olduğunu düşünürsek yine aynı fark yaklaşık olarak korunacaktır. 224 XT RGB modeli ile kıyaslıyorum bu arada ikisi de RGB seçenekler olduğu için ve fiyat farkı 120 lira civarı şu anki güncel şartlarda, 120 liralık farka yük altında 4-5 derecelik sıcaklık değebilir sanki.
Tasarım konusu tabii görecelidir ama bu iki ürün arasında tasarım olarak sıvı soğutma kart üzerindeki görüntü karmaşasını azaltıyor gibi.
Yazılarımı oku 3 kez konu açtım bana da 120mm alma cuma 2 veya id cooling se önerdiler .
Emir kipiyle konuşmadan önce virgül kullanımını öğrenmelisin, arkadaş yukarıda gayet medenice kaynağıyla beraber link bırakmış oradan önerdiği ürünün termal performansını inceledim. Sen de öneri almadan önce gelen bu önerinin kaynağını araştırırsan kullanıcı geri dönüşü, kaynaklı bilgi veya bir marka fanatiğinin tavsiyesi mi iyi filtrelemen lazım.(Çünkü forumda takım tutar gibi marka tutan kitle de mevcut)