İ5 11400 İşlemci ile APU Sistem ?

HoYeon Jung

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,721
Arkadaşlar İ5 11400 hakkında Abdullah abimiz bir video çekti. Ben videodan pek bir şey anlayamadım diyebilirim. Sizce şu lanet piyasa düzelene kadar APU bir sistem toplamak mantıklı mıdır? Ben ortalama/düşük bir sistem topladığım zaman fiyatı 4000TL bile olmuyor. Sizce bu işlemci ile APU sistem toplamak mantıklı mıdır? İlerleyen zamanlarda piyasa düşerse yanına 1660S almak mantıklı olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar İ5 11400F hakkında Abdullah abimiz bir video çekti. Ben videodan pek bir şey anlayamadım diyebilirim. Sizce şu lanet piyasa düzelene kadar APU bir sistem toplamak mantıklı mıdır? Ben ortalama/düşük bir sistem topladığım zaman fiyatı 4000TL bile olmuyor. Sizce bu işlemci ile APU sistem toplamak mantıklı mıdır? İlerleyen zamanlarda piyasa düşerse yanına 1660S almak mantıklı olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
11400f değil onun içinde grafik birimi yok 11400 olması lazım.

11400f de ekran kartı yok

Arkadaşlar İ5 11400F hakkında Abdullah abimiz bir video çekti. Ben videodan pek bir şey anlayamadım diyebilirim. Sizce şu lanet piyasa düzelene kadar APU bir sistem toplamak mantıklı mıdır? Ben ortalama/düşük bir sistem topladığım zaman fiyatı 4000TL bile olmuyor. Sizce bu işlemci ile APU sistem toplamak mantıklı mıdır? İlerleyen zamanlarda piyasa düşerse yanına 1660S almak mantıklı olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
İntel işlemcilerindeki ''F'' takısı içinde dahili grafik kartı bulunmadığını gösterir yani ekran kartsız çalışmaz bu işlemciler
apu sistem toplamak için 11400 veya K ibareli bir işlemci almalısın

10400f de de yok ?

Apu toplanacaksan Amd topla intel olmaz üzülürsün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,146
Üyeler
183,955
Son üye
tmacknq
Geri