o kendini 4 lere kadar boostluyor da, işlemcinin kalitesi böyle anlaşılmaz.İ5 11400F 2.6GHz az kalmazmı. 2.6ghz iyi midir?. İtopya vok astro alıcam. Kasayı COOLER MASTER td500 yapıp.
Nasıl yanio kendini 4 lere kadar boostluyor da, işlemcinin kalitesi böyle anlaşılmaz.
pc alırken kazık yemeyin şu an müsait değilim forumdaki diğer arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
Sistemin linkini atın ve işlemcinin iyi olup olmadığını işlemcinin ghz'ine bakarak anlayamazsınız.Nasıl yani
Sistemin linkini atın ve işlemcinin iyi olup olmadığını işlemcinin ghz'ine bakarak anlayamazsınız.
TD 500 yapmanızı önermem. 2300 TL ekliyor gereksiz. Gamebooster olanı alın. Sonra kasayla gelen psuyu çıkartıp, yeni bir kaliteli psu ile değiştirin ve kullanın.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Kasayı td500 yapıp alıcam. İşlemci nasıl
Güzel psu önerir misinTD 500 yapmanızı önermem. 2300 TL ekliyor gereksiz. Gamebooster olanı alın. Sonra kasayla gelen psuyu çıkartıp, yeni bir kaliteli psu ile değiştirin ve kullanın.
Güzel psu önerir misin
Kasa size kalmış ama isterseniz dark guardian alabilirsinizGüzel psu önerir misin
Hazir sistem olduğundan özelleştirmede sadece TD500 var.High Power Element BR HP1-M650BR-H12S 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Element BR HP1-M650BR-H12S 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Element BR HP1-M650BR-H12S 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.798,85 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Kasa size kalmış ama isterseniz dark guardian alabilirsiniz
Yok biliyorum hocam powerboost alır isterse kasa psu satar isterse tek psu satarHazir sistem olduğundan özelleştirmede sadece TD500 var.
Psu olarak buna da bakabilrsiniz
High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply özelliklerini incele, 2.312,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam attığınız psu 600 w a göre çok pahalı f/p değil ben olsam almam kimseninde alacağını sanmamHazir sistem olduğundan özelleştirmede sadece TD500 var.
Psu olarak buna da bakabilrsiniz
High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply özelliklerini incele, 2.312,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kalite farkı. Benim attığım gold sertifikalı.Yok biliyorum hocam powerboost alır isterse kasa psu satar isterse tek psu satar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam attığınız psu 600 w a göre çok pahalı f/p değil ben olsam almam kimseninde alacağını sanmam