İ5 11400f ile rx550 darboğaz olurmu?

Reaksiyon skoru
0
İşlemci:Intel core i5 11400f
Ekran kartı:Sapphire rx550 4gb
Ram:Xpg 8 gb 3200 MHz
Anakart:MSI MPG Z490 Gaming Edge WiFi LGA 1200 Soket
Psu:sharkoon wpm Gold zero 650w 80+
Arkadaşlar böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum darboğaz gibi vb şeyler olurmu fikirlerinizi yazarsanız sevinirim?

Arkadaşlar böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum darboğaz gibi vb şeyler olurmu fikirlerinizi yazarsanız sevinirim?
Ekran kartı sisteme göre çok düşük. Amaç oyunsa evet darboğaz olur.

Anakartı aşırı pahalı alıp RAM ve ekran kartını sonuna kadar kısman pek iyi olmamış.

bence olur gpu yu yükselt en kısa sürede

6600xt de bile darboğaz olmuyor dostum

Olur mu :DDD İmkanı yok

Ekran kartı sisteme göre çok düşük. Amaç oyunsa evet darboğaz olur.

Anakartı aşırı pahalı alıp RAM ve ekran kartını sonuna kadar kısman pek iyi olmamış.
işlemci ekran kartından kötüyse yani besliyemezse darboğaz olur burda ekran kartı çok düşük işlemci iyi %0,1 bile darboğaz olmaz bu bilgiyle nasıl gold oldun (umarım ironidir)

işlemci ekran kartından kötüyse yani besliyemezse darboğaz olur burda ekran kartı çok düşük işlemci iyi %0,1 bile darboğaz olmaz bu bilgiyle nasıl gold oldun
Herhangi bir bileşen sistemin kalanından kötüyse ve oyunda bu nedenle düşük performans alınıyorsa bu darboğazdır. Darboğaz diyince sadece işlemcinin zayıf olması akla gelmesin lütfen.

Bu sistemde 8GB RAM olması bile bir darboğazdır.

Herhangi bir bileşen herhangi bir bileşenden kötüyse ve oyunda bu nedenle düşük performans alınıyorsa bu darboğazdır. Darboğaz diyince sadece işlemcinin zayıf olması akla gelmesin lütfen.

Bu sistemde 8GB RAM olması bile bir darboğazdır.
arkadaş bunu soruyorsa sence o kadar bi bilgisi var mıdır adam işlemcinin o ekran kartını besliyebildidiğini bile bilmiyor. 16gb ram yaparsan ellebette 8gb ramden daha yüksek fps alır ve pc yi rahatlatır. Adamın hangi darboğazdan bahsettiğini anla bi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri