Selamlar arkadaşlar bu sistem hakkında yorumlarınızı alabilir miyim ? Darboğaz vs yapar mı ?
![www.incehesap.com](https://www.incehesap.com/assets/img/incehesap-sosyal-paylasim.jpg)
Darboğaz olmaz ama r5 5600x daha yakışır. Ayrıca sistemin fiyatı 17.000 TL gereğinden fazla fiyatta şuanda. Birkaç hafta beklersen indirimle bu fiyata 3070’li sistem bulabilirsin.Selamlar arkadaşlar bu sistem hakkında yorumlarınızı alabilir miyim ? Darboğaz vs yapar mı ?
![]()
Bende beklemeyi düşünüyorum ama bir tırsmıyor değilim tekrar dolar artar diyeDarboğaz olmaz ama r5 5600x daha yakışır. Ayrıca sistemin fiyatı 17.000 TL gereğinden fazla fiyatta şuanda. Birkaç hafta beklersen indirimle bu fiyata 3070’li sistem bulabilirsin.
Darboğaz olmaz ama r5 5600x daha yakışır. Ayrıca sistemin fiyatı 17.000 TL gereğinden fazla fiyatta şuanda. Birkaç hafta beklersen indirimle bu fiyata 3070’li sistem bulabilirsin.
3070 kartı için pek indirimli sistem bende görmüyorum ama genel olarak 3060-3060ti’da indirimler oluyor. Fark etmez 17k’ya alacağına birkaç hafta sonra indirim sistem çıkarsa 13k’ya 3060ti’lı alır geçer. 3000 veya 4000₺ cebinde kalır.Hangi bir kaç hafta sonra indirimde 3070li sistem var acaba.
Yılbaşından sonra artma ihtimali var ama ben ciddi bir yükseliş beklemiyorum şahsen. Doların sabitlenmesi önemli.Bende beklemeyi düşünüyorum ama bir tırsmıyor değilim tekrar dolar artar diye
Hayır sorun olmaz.Selamlar arkadaşlar bu sistem hakkında yorumlarınızı alabilir miyim ? Darboğaz vs yapar mı ?
![]()
Beklediniz mi 21k OlmuşDarboğaz olmaz ama r5 5600x daha yakışır. Ayrıca sistemin fiyatı 17.000 TL gereğinden fazla fiyatta şuanda. Birkaç hafta beklersen indirimle bu fiyata 3070’li sistem bulabilirsin.
keşke alsaydın o fiyata iyidi benceSelamlar arkadaşlar bu sistem hakkında yorumlarınızı alabilir miyim ? Darboğaz vs yapar mı ?
![]()