Aga fazla ısınma olmuyor derken işlemci kendi frekansını 3.7 Ghz e düşürüyor ve ortalama sıcaklık 1-2 saat oyunda 70-80 arası değişiyor stok fanında bende şuanda arıyorum bulamadım ama halaArkadaşımın dediği gibi fazla ısınma olmuyor ama illa alacaksan Gammax200t öneririm ben memnunum.
Bende 10400F işlemci ve yukarıda attığım kule tipi soğutucu var.Oyunlarda 30 dereceyi geçtiğini görmedim.Aga fazla ısınma olmuyor derken işlemci kendi frekansını 3.7 Ghz e düşürüyor ve ortalama sıcaklık 1-2 saat oyunda 70-80 arası değişiyor stok fanında bende şuanda arıyorum bulamadım ama hala
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aldınız mı kule tipi soğutucu eğer aldıysanız sıcaklık değerlerini yazabilirmisiniz buradan
Sallama kardeşimBende 10400F işlemci ve yukarıda attığım kule tipi soğutucu var.Oyunlarda 30 dereceyi geçtiğini görmedim.
Bizde sallamasyon yok kardeşim. 125w güç tüketime 50° gördüm ben. 200w ise 85 derece. Arkadaşın dediği doğru. 65w ile direk zaten buz gibi işlemci.Sallama kardeşim
Ahahahahahahahahah oyunda 30 derece diyor farkında mısın? Ben zaten bu işlemciyi 4 aydır kullanıyorum ama sizin gibi sallamıyorum.Bu arada bu işlemci stock halde max 125w tüketiyor.Allahtan sizin gibi cahil değilimBizde sallamasyon yok kardeşim. 125w güç tüketime 50w gördüm ben. 200w ise 85 derece. Arkadaşın dediği doğru. 65w ile direk zaten buz gibi işlemci.
Kullan öyle gel karşıma.
Test yapıp atacam ne vereceksin benim dediğim doğruysa ?Sallama kardeşim
Hesabı silerim doğruluğunu kanıtlayabilirsenTest yapıp atacam ne vereceksin benim dediğim doğruysa ?
Seyret ve izleAhahahahahahahahah oyunda 30 derece diyor farkında mısın? Ben zaten bu işlemciyi 4 aydır kullanıyorum ama sizin gibi sallamıyorum.Bu arada bu işlemci stock halde max 125w tüketiyor.Allahtan sizin gibi cahil değilim
Bu 125w ile 200w değerleri (i5 10400f değil 11400f var bende. Ama sonuçta aynı soket ve kule tipi soğutucu. Ahh be 65w ile test ettiğimde resim vardı ama yok şuanda. Tam şey etmelikti)Seyret ve izle
Haahahahahah saol valla bana söz gerek kalmadı.Kendi kendinle çeliştin.Aynen 30 derece işlemciSeyret ve izleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu 125w ile 200w değerleri (i5 10400f değil 11400f var bende. Ama sonuçta aynı soket ve kule tipi soğutucu. Ahh be 65w ile test ettiğimde resim vardı ama yok şuanda. Tam şey etmelikti)
65w değil bu unutma. 125w ile 55 derece.Haahahahahah saol valla bana söz gerek kalmadı.Kendi kendinle çeliştin.Aynen 30 derece işlemci
Kardeşim bak anlamıyosun sen galiba.İşlemcini prime 95 testine sokmuşsun 4.2ghz ile başlamış,sıcaklıklar fırlamaya başlayınca 3.6 ghz e düşmüş böylelikle sıcaklıkta düşmüş.Yukarda yok oyunda 30 derece bilmem ne flan yapmayın valla kullanmasam bilmem zaten.65w değil bu unutma. 125w ile 55 derece.
Ahh bi bulayım 65w değeri gösterecektim sana ama neyse.